33.2 C
Athens
Δευτέρα, 3 Ιουνίου, 2024

«Η Λέγκια Βαρσοβίας τσεκάρει τον Μιριτέλο του Αστέρα Τρίπολης»

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Χουάν Μιριτέλο έχει αποτελέσει μία από τις αποκαλύψεις της χρονιάς στη Super League και τα 13 γκολ που πέτυχε φέτος στο πρωτάθλημα με τη φανέλα του Αστέρα Τρίπολης τα «λέει» όλα. Ο Αργεντινός φορ έχει εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις του και σύμφωνα με δημοσιεύματα στη Πολωνία, η Λέγκια Βαρσοβίας εξετάζει την περίπτωσή του.

«Την τρέχουσα σεζόν αγωνίστηκε με τον Αστέρα Τρίπολης σε 31 αγώνες, σημείωσε 14 γκολ, είχε 2 ασίστ και έλαβε 6 φορές κίτρινη κάρτα. Αυτή ήταν η πρώτη του σεζόν στην Ευρώπη. Προηγουμένως, ως παίκτης της Αργεντινής Ντέφενσα, δίνονταν κάθε χρόνο δανεικός. Για τη Σαν Μαρτίν σημείωσε 13 γκολ σε 35 ματς και είχε 2 ασίστ», γράφουν χαρακτηριστικά.

Ο Μιριτέλο υπενθυμίζεται πως αγωνίζεται ως δανεικός στον Αστέρα Τρίπολης από την Ντεφένσα Τζουστίστια, με τους Αρκάδες να διατηρούν μία ρήτρα αγοράς περίπου στο 1 εκατ. ευρώ. Εφόσον ο Αστέρας αποφασίσει να τον αγοράσει θα έρθει εκείνος σε διαπραγματεύσεις με οποιονδήποτε θελήσει να τον αποκτήσει.

Διαφορετικά, αν ο Αστέρας Τρίπολης δεν καταβάλλει το ποσό της ρήτρας του και ο Μιριτέλο επιστρέψει στην Αργεντινή, τότε οι «μνηστήρες» που ενδιαφέρονται θα έρθουν σε επικοινωνία και θα προσεγγίσουν την Ντεφένσα Τζουστίτσια για την υπογραφή του.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό