33.2 C
Athens
Δευτέρα, 3 Ιουνίου, 2024

Εξιχνιάστηκε κινηματογραφική διάρρηξη σε κοσμηματοπωλείο της Θεσσαλονίκης

Ειδήσεις Ελλάδα

Επτά χρόνια μετά την κινηματογραφική διάρρηξη που είχε γίνει σε κοσμηματοπωλείο στην περιοχή Χαριλάου στη Θεσσαλονίκη, ένας 26χρονος συνελήφθη από την Αστυνομία ως ο εγκέφαλος της υπόθεσης. 

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η αστυνομία, ο 26χρονος, μαζί με συνεργούς του, χρησιμοποίησαν όχημα για να παραβιάσουν τα ρολά του κοσμηματοπωλείου, από όπου αφαίρεσαν κοσμήματα αξίας 30.000 ευρώ. 

Η ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης αναφέρει:

«Πέραν της αστυνόμευσης του Νομού Θεσσαλονίκης με πεζές και εποχούμενες περιπολίες, συστηματικές και στοχευμένες δράσεις που οδηγούν σε αυτόφωρες συλλήψεις για διάφορα αδικήματα, Υπηρεσίες της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης διενεργούν έρευνες σχετικά με υποθέσεις που έλαβαν χώρα σε προγενέστερο χρόνο, προκειμένου να ταυτοποιηθούν οι δράστες.

Στο πλαίσιο αυτό, αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης εξιχνίασαν συνολικά:

2 διαρρήξεις κοσμηματοπωλείων,1 διάρρηξη φαρμακείου και3 κλοπές οχημάτων, τα οποία βρέθηκαν και αποδόθηκαν στους νόμιμους κατόχους τους.

Οι πράξεις αυτές τελέστηκαν κατά το χρονικό διάστημα Ιανουαρίου 2017– Φεβρουαρίου 2023, σε περιοχές των Νομών Θεσσαλονίκης, Αττικής και Λάρισας, ενώ σχηματίστηκαν δικογραφίες σε βάρος έξι (6) συνολικά ημεδαπών, ηλικίας 34, 26, 37, 39, 34 και 36 ετών.

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση διάρρηξης κοσμηματοπωλείου στην περιοχή Χαριλάου, το 2017, όπου ο προαναφερόμενος 26χρονος, μαζί με συνεργούς του, χρησιμοποιώντας όχημα, το οποίο είχαν αφαιρέσει από την ίδια περιοχή, παραβίασαν τα ρολά της επιχείρησης και αφαίρεσαν από τις προθήκες κοσμήματα αξίας (30.000) ευρώ.

Οι σχηματισθείσες δικογραφίες θα υποβληθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό