20 C
Athens
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

«Δεν ξέρω αν θα είναι στους Ολυμπιακούς, δεν αποφασίζουμε μόνοι»

Ειδήσεις Ελλάδα

Σοβαρό ενδεχόμενο να μην παρευρίσκεται στους Ολυμπιακούς Αγώνες, ο σταρ της Γαλλίας Κιλιάν Εμπαπέ, άφησε να εννοηθεί από τον πατέρα του. Ο Γάλλος, σταρ ήταν αναμενόμενο από τους πάντες ότι θα έπαιρνε μέρος στην ομάδα των Παριζιάνων, για τους κρίσιμους και μεγάλους αξίας αγώνες των Ολυμπιακών Αγώνων. 

Ο πατέρα του Γάλλου, όμως άφησε να εννοηθεί λίγο Ρεάλ πίσω από αυτή την δήλωση. Συγκεκριμένα, σημείωσε ότι δεν ξέρει αν ο γιος του εντέλει λάβει μέρος μιας και η απόφαση δεν εξαρτάται μόνο από εκείνον.

Όπως είναι γνωστό εδώ και αρκετό καιρό, ο Κιλιάν Εμπαπέ, έχει υπογράψει με την Ρεάλ Μαδρίτης, και θα ενταχθεί στο Ισπανικό κλαμπ στα τέλη της τρέχουσας φετινής σεζόν, μάλιστα το συμβόλαιο που φέρεται να έχει ήδη υπογράψει είναι διάρκειας πέντε ετών, δηλαδή μέχρι το 2029.

“Είτε θα είναι ο Κιλιάν, είτε όχι είναι δευτερεύον. Αυτό που πρέπει να επισημάνουμε είναι οι Ολυμπιακοί Αγώνες στη Γαλλία, και όχι οι Ολυμπιακοί Αγώνες γιατί θα υπάρχει η Γουεμπανιαμά ή ο Κιλιάν Εμπαπέ, γιατί όλος ο κόσμος θα μας παρακολουθεί”, ανέφερε στο Radio France.”Δεν ξέρω τι θα γίνει με τον Κιλιάν, γιατί δεν είμαστε οι μόνοι που αποφασίζουμε, αλλά ό,τι κι αν συμβεί, αυτός θα περάσει καλά, γιατί οι Ολυμπιακοί Αγώνες θα είναι εδώ”.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό