25.8 C
Athens
Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024

Δίωξη για ανθρωποκτονία στους γονείς για τον θάνατο του βρέφους

Ειδήσεις Ελλάδα

Με την κατηγορία της τετελεσμένης ανθρωποκτονίας από κοινού διώκεται ο άνδρας από το Νεπάλ, πατέρας βρέφους που εντοπίστηκε νεκρό σε χωματερή στη Βραυρώνα. Η ποινική δίωξη που ασκήθηκε από τον εισαγγελέα στρέφεται και σε βάρος της μητέρας του βρέφους, η οποία νοσηλεύεται φρουρούμενη.

Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε το Σάββατο στον ανακριτή από τον οποίο ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την Τρίτη, στις 9 το πρωί (13/05).

Ομολόγησε ο πατέρας

Το ζευγάρι, με καταγωγή από το Νεπάλ, εργάζεται στην Ελλάδα και ειδικότερα σε ένα ξενοδοχείο όπου και γέννησε η γυναίκα την περασμένη Πέμπτη (9/5).

Ο πατέρας του βρέφους προσήχθη για ανάκριση και αρχικά ισχυρίστηκε πως δεν γνώριζε ότι η γυναίκα του ήταν έγκυος, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Στη συνέχεια ωστόσο και όταν ενημερώθηκε ότι οι αστυνομικοί διαθέτουν βίντεο που τον δείχνει να το πετά στον κάδο απορριμμάτων, ομολόγησε ότι το έκανε, αλλά ισχυρίστηκε πως το μωρό ήταν ήδη νεκρό.

Η σορός του μωρού αναμένεται να υποβληθεί σε ιατροδικαστική εξέταση τη Δευτέρα (13/5) ώστε να διευκρινιστούν τα αίτια του θανάτου του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η πρώτη ιατροδικαστική εκτίμηση αναφέρει ότι δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο το βρέφος να γεννήθηκε ζωντανό. Από το αποτέλεσμα της ιατροδικαστικής έκθεσης θα εξαρτηθεί η πορεία της ανάκρισης και το εάν το κατηγορητήριο θα παραμείνει το ίδιο για τους γονείς. 

Βίντεο σοκ με τον πατέρα να πετά το βρέφος

Ο πατέρας του βρέφους έχει καταγραφεί από κάμερα να κατευθύνεται προς τον κάδο απορριμμάτων και να αφήνει τη σακούλα με το άψυχο σώμα του παιδιού του.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό