19.8 C
Athens
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Αγγελόπουλος – Βαμβακούση: Το πρώτο Πάσχα με την κόρη τους και το νέο τρυφερό στιγμιότυπο μαζί της

Ειδήσεις Ελλάδα

Το ζευγάρι διανύει μια από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής τους μιας που η μικρή τους αποτελεί πλέον την απόλυτη προτεραιότητά τους.

Πρόσφατα μάλιστα το ζευγάρι μαζί με την κόρη του συνάντησε τον πνευματικό τους.

«Κατά την επίσκεψη μας στην Κρήτη δεν θα γινόταν να μην πάμε στον άγιο Ματθαίο στα Χανιά για να συναντήσουμε τον πνευματικό μας πατέρα Δημήτριο Λουπασακη . Ο λόγος του μας δίνει πάντα δύναμη και έτσι του ζήτησα να δώσει μερικές ευχές στον κόσμο. Να έχουμε όλοι την ευχή του!» έγραψε στο instagram ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση που ο πνευματικός τους ήταν η αιτία να γνωριστούν.

Σε μια από τις πρόσφατες αναρτήσεις της η Δήμητρα Βαμβακούση μοιράστηκε ένα τρυφερό στιγμιότυπο. Οι δυο ευτυχισμένοι γονείς κρατούν τα δαχτυλάκια της.

Δες τη φωτό στη gallery

Photo 1/4

Το πρώτο Πάσχα με την κόρη τους ετοιμάζονται να ζήσουν ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση. 

Photo 2/4

Το ζευγάρι διανύει μια από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής τους μιας που η μικρή τους αποτελεί πλέον την απόλυτη προτεραιότητά τους

Photo 3/4

Σε μια από τις πρόσφατες αναρτήσεις της η Δήμητρα Βαμβακούση μοιράστηκε ένα τρυφερό στιγμιότυπο

Photo 4/4

H φωτό

ΔΕΣ ΤΗ – 4 PHOTOS

Να σας θυμίσουμε ότι Δήμητρα Βαμβακούση είχε δημοσιεύσει ένα βίντεο στις 19 Μαρτίου και είχε αναφέφερει:

«Θέλω να σας ευχαριστήσω πάρα πολύ για τις ευχές σας που είναι πάρα πολλές και τα δώρα. Είναι λίγο ημίτρελη η κατάσταση οπότε δεν ανεβάζω πολύ. Αύριο 40ίζω οπότε φτου ελευθερία. Επίσης θα ήθελα να μοιραστώ, έτσι για να νιώσω λίγο καλύτερα ότι έχω μείνει μετεξεταστέα για Σεπτέμβρη, διότι μόλις ξεκινούσε η εξεταστική… γέννησα! Αυτά»!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό