30.6 C
Athens
Κυριακή, 16 Ιουνίου, 2024

Έπαθε τον ίδιο τραυματισμό και χάνει Ολυμπιακό

Ειδήσεις Ελλάδα

Άπαντες στην Ρεάλ Μαδρίτης πάγωσαν όταν, κατά την διάρκεια του αγώνα της Παρασκευής (10/05) κόντρα στην Βαλένθια, ο Αργεντίνος φόργουορντ των Μαδριλένων, Γκάμπριελ Ντεκ, «σωριάστηκε» στο παρκέ αφού προσγειώθηκε στο πόδι του συμπαίκτη του, Γκερσόν Γιαμπουσέλε. Ο ίδιος αποχώρησε υποβασταζόμενος για τα αποδυτήρια αγχώνοντας όλους τους οπαδούς της Ρεάλ.

Ο Γκάμπριελ Ντεκ υποβλήθηκε στις κατάλληλες εξετάσεις έτσι ώστε να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς του. Τα νέα δεν ήταν καθόλου καλά, καθώς η μαγνητική έδειξε πως ο 29χρονος υπέστη ρήξη συνδέσμων στο δεξί γόνατο, για δεύτερη διαδοχική χρονιά σε περίοδο Final Four. Ο τραυματισμός αυτός βγάζει νοκ άουτ τον Αργεντίνο από την μεγάλη μάχη της Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα στον Ολυμπιακό για τον ημιτελικό του Final Four του Βερολίνου, όπως επίσης και για τα playoffs του ισπανικού πρωταθλήματος.

Πρόκειται για ένα μεγάλο πλήγμα για τους Ισπανούς οι οποίοι θα στερηθούν τις υπηρεσίες ενός πολύ σημαντικού «γραναζιού» στην «καλοκουρδισμένη μηχανή» του Τσους Ματέο. Υπενθυμίζεται ότι φέτος ο Ντεκ είχε 9 πόντους, 3.2 ριμπάουντ και 1.1 ασίστ ανά 21’13” σε 28 παιχνίδια της EuroLeague, ενώ στην ACB είχε 8.2 πόντους, 4.1 ριμπάουντ και 1.5 ασίστ ανά 20’49” λεπτά σε 23 αναμετρήσεις.

Το παράδοξο της υπόθεσης είναι πως ακριβώς πριν ένα χρόνο, o Γκάμπριελ Ντεκ υπέστη τον ακριβώς ίδιο τραυματισμό στο αριστερό γόνατο στο 4ο παιχνίδι των Playoffs της Euroleague κόντρα στην Παρτίζαν. Ο τραυματισμός αυτός του στέρησε την συμμετοχή του στο περσινό Final Four αλλά και των playoffs του ισπανικού πρωταθλήματος.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό