31.6 C
Athens
Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024

«Ένα είναι το μόνο που θα πω, έτσι γιατί μου βγαίνει»

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο παρουσιαστής μίλησε για τα στοιχεία που τον δυσαρέστησαν

Με ένα ιδιαίτερο σχόλιο για την Eurovision 2024 θέλησε να αρχίσει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, το βράδυ της Δευτέρας, στο νέο επεισόδιο της εκπομπής «The 2night Show» στον ΑΝΤ1. Μάλιστα, ο παρουσιαστής τόνισε τα στοιχεία που τον δυσαρέστησαν την προσπάθεια της Μαρίνας Σάττι με το «Ζάρι» στη σκηνή του μουσικού ευρωπαϊκού διαγωνισμού.

Ειδικότερα, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «να πούμε συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό και στον Παναθηναϊκό για το Final 4! Συνέβησαν διάφορα γεγονότα, η Ελλάδα επίσης το βράδυ του Σαββάτου κατάφερε και έφτασε στην 11η θέση. Μια χαρά. Θα μπορούσαμε να σχολιάσουμε πάρα πολλά και να πούμε πολλά αλλά ας μην τρωγόμαστε με τα ρούχα μας. Ένα είναι μόνο που θα πω, έτσι γιατί μου βγαίνει».

«Ρε παιδί μου, όταν έχεις ένα τέτοιο σκηνικό… Επειδή συνεργάστηκα με Σουηδούς όταν έκανα το πρώτο Survivor το 2003, το οποίο ήταν σουηδική παραγωγή, ξέρω πόσο μπροστά είναι οι Σουηδοί. Θεωρώ ότι μετά τους Αμερικανούς στον κινηματογράφο ή στην τηλεόραση, οι Σουηδοί κατέχουν τις πρώτες θέσεις. Έχουν φανταστική ποιότητα στην τηλεόραση, στη σκηνοθεσία, στα μέσα και σε όλα αυτά».

«Όταν έχεις ένα τέτοιο μέρος να μπορείς να τραγουδήσεις με τόσα πλατό, οθόνες και φώτα, ρε παιδάκι μου αξιοποίησε τα! Αυτό. Θέλω να πω δηλαδή καν’ το λίγο παραπάνω! Μπορεί να σου δώσει μερικούς πόντους παραπάνω! Αυτό ήταν, έτσι, το μοναδικό. Κατά τα άλλα πολλά φιλιά στη Μαρίνα Σάττι, που ήταν υπέροχη και σε όλα τα παιδιά εκεί πέρα. Την ευχαριστούμε για την προσπάθεια που έκανε» συμπλήρωσε, εν συνεχεία, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου για να υποδεχθεί στην πορεία τον Θανάση Ευθυμιάδη στο πλατό της βραδινής του εκπομπής.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό