26.9 C
Athens
Κυριακή, 23 Ιουνίου, 2024

YouTube «Playables»: Διαθέσιμα για όλους τα δωρεάν mobile παιχνίδια

Ειδήσεις Ελλάδα

Το YouTube κάνει διαθέσιμα τα παιχνίδια για κινητά ευρέως και για όλους, ανακοινώνοντας την επίσημη κυκλοφορία των “Playables” στην εφαρμογή της πλατφόρμας.

Τα Playables είναι δωρεάν παιχνίδια που μπορούν να παιχτούν στον ιστότοπο του YouTube ή στην εφαρμογή YouTube. Υπάρχουν περισσότερα από 75 διαθέσιμα παιχνίδια, συμπεριλαμβανομένων των Angry Birds Showdown και Cut the Rope.

Το YouTube εστιάζει σε “ελαφριά, διασκεδαστικά παιχνίδια”, έτσι πολλές από τις επιλογές είναι παιχνίδια που προορίζονται να παίζονται για σύντομο χρονικό διάστημα, mini games για να περάσεις λίγο χρόνο. Η πρόοδος του παιχνιδιού αποθηκεύεται και το YouTube παρακολουθεί τις καλύτερες βαθμολογίες όλων των εποχών.

Τα παιχνίδια με δυνατότητα αναπαραγωγής ήταν διαθέσιμα για μικρό αριθμό χρηστών σε επιλεγμένες αγορές, καθώς το YouTube έχει δοκιμάσει τη λειτουργία, αλλά από σήμερα, τα παιχνίδια είναι διαθέσιμα σε όλους και είναι πιο ευρέως διαθέσιμα.

Το Netflix έχει προσφέρει μια επιλογή παιχνιδιών εντός εφαρμογής από το 2021 και έχει αρχίσει να δοκιμάζει παιχνίδια και στο Apple TV. Άλλες εταιρείες όπως οι New York Times προσφέρουν επίσης αποκλειστικά παιχνίδια.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό