31.6 C
Athens
Τετάρτη, 19 Ιουνίου, 2024

Xreal Beam Pro: Τροφοδοτείται από Android και έχει 3D κάμερες

Ειδήσεις Ελλάδα

Το Xreal Beam Pro προορίζεται να είναι ο τέλειος σύντροφος για τα γυαλιά Air AR της εταιρείας και αποτελεί μια τεράστια αναβάθμιση σε σχέση με το αρχικό Beam.

Η Xreal είναι μια εταιρεία που κατασκευάζει γυαλιά με κανονική εμφάνιση που διαθέτουν ενσωματωμένες οθόνες. Δεν διαθέτουν επεξεργαστική ισχύ, αντίθετα οδηγούνται από ένα smartphone μέσω USB-C (ή υπολογιστή). Εναλλακτικά, μπορείτε να συνδέσετε το Beam για να παρέχετε ισχύ και να χειρίζεστε την ασύρματη μετάδοση βίντεο.

Το Xreal Beam Pro προσφέρει τώρα πολλά περισσότερα. Τρέχει το “nebulaOS”, το οποίο είναι Android 14 συντονισμένο για εργασίες AR. Υπάρχει μια οθόνη LCD 6,5″ 90 Hz (1.080 x 2.400 px, 20:9), ώστε να μπορείτε να ελέγχετε τις εφαρμογές παραδοσιακά. Η ίδια η συσκευή είναι ένα χειριστήριο με αισθητήρες κίνησης που το μετατρέπουν σε ποντίκι αέρα.

Ακόμα καλύτερα, υπάρχει ένα ζευγάρι κάμερες 50MP στο πίσω μέρος (αισθητήρες ISOCELL JN1). Απέχουν 50 mm μεταξύ τους για να ταιριάζουν με την απόσταση μεταξύ των ματιών σας και μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη λήψη τρισδιάστατων φωτογραφιών και βίντεο. Για το τελευταίο η Xreal έπρεπε να συγχρονίσει τους αισθητήρες στο επίπεδο pixel για την καλύτερη ποιότητα βίντεο. Επίσης, η ηλεκτρονική σταθεροποίηση εικόνας έπρεπε να ρυθμιστεί ειδικά για στερεοσκοπική χρήση.

Το Beam Pro τροφοδοτείται από ένα ανώνυμο chipset Snapdragon 4nm και μια μπαταρία 4.300mAh. Το βασικό μοντέλο έχει 6 GB μνήμης RAM και 128 GB αποθηκευτικού χώρου (με δυνατότητα επέκτασης έως 1 TB) και υπάρχει επίσης μια επιλογή 8/256 GB. Και τα δύο διαθέτουν Wi-Fi 6 (ax) και Bluetooth 5.2.

Υπάρχουν ακόμα δύο θύρες USB-C. Η μία συνδέεται με τα γυαλιά – Air, Air 2, Air 2 Pro ή Air 2 Ultra – και είστε έτοιμοι. Προαιρετικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη δεύτερη θύρα USB-C για να φορτίσετε το Beam Pro έως και 27 W.

Οι ανοιχτές πωλήσεις του Xreal Beam Pro ξεκινούν σήμερα 31 Μαΐου, αλλά μπορείτε ήδη να κάνετε κράτηση για μια μονάδα. Το βασικό μοντέλο 6/128 GB είναι 1.300 CNY (180 $/165 €/15.000 ₹) και το μοντέλο 8/256 GB είναι 1.600 CNY. Υπάρχει ένα μοντέλο 5G που αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Αύγουστο, το οποίο θα είναι 2.000 CNY. Επιπλέον, η Xreal θα κυκλοφορήσει μια εταιρική έκδοση για 3.000 CNY.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό