18.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Xiaomi Redmi K60 Ultra: Αποκαλύφθηκε η σχεδίαση

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Xiaomi δεν έχει ακόμη ανακοινώσει το Redmi K60 Ultra για την κινεζική αγορά, το οποίο τελικά θα φτάσει σε άλλες αγορές ως το Xiaomi 13T Pro, αλλά μπορούμε να πάρουμε από τώρα μια γεύση από το σχεδιασμό του.

Ο διάσημος tipster Digital Chat Station δημοσίευσε ορισμένα σχηματικά που, μπορεί να μην αποκαλύπτουν μια πλήρη εικόνα, αλλά μια δίνει μια ιδέα του τι θα δούμε τις ερχόμενες εβδομάδες.

Το υποτιθέμενο Xiaomi 13T Pro φαίνεται να έχει λεπτά πλαίσια και μια κεντραρισμένη τρύπα για την μπροστινή κάμερα, ενώ στο πίσω μέρος έχουμε ένα τετράγωνο camera island με δύο μεγάλους αισθητήρες κάμερας και έναν τρίτο μικρό δίπλα τους. Ο τρίτος πιθανότατα είναι ένας 2MP macro shooter, αλλά για τις κύριες κάμερες δεν υπάρχει κάποια πληροφορία.

Τα πλαϊνά φαίνονται επίπεδα, όπως και η πλάτη, αν και τα σχηματικά είναι αρκετά ασαφή και μπορεί να αποκλίνουν από την πραγματικότητα.

Σύμφωνα με μια πληροφορία από το Μάρτιο, η συσκευή θα πρέπει να φοράει Dimensity 9200 SoC και να έχει οθόνη OLED 6,7 ιντσών 144 Hz. Ακόμα, οι φήμες μιλούν για μεγάλη μπαταρία και γρήγορη φόρτιση 100 W.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό