24 C
Athens
Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2024

Xiaomi NoteBook Pro 120G και Smart TV X έρχονται στις 30 Αυγούστου

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Xiaomi ανακοίνωσε σήμερα ότι θα παρουσιάσει το laptop NoteBook Pro 120G στην Ινδία στις 30 Αυγούστου. Aν και δεν αποκάλυψε καμία προδιαγραφή, η αφίσα που μοιράστηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μας δίνει μια γεύση του τι να περιμένουμε.

Η Xiaomi κυκλοφόρησε το Mi Notebook Pro στην Ινδία πέρυσι με την CPU Intel 11ης γενιάς και φόρτιση 65W, επομένως περιμένουμε ότι το NoteBook Pro 120G θα υποστηρίζει τουλάχιστον φόρτιση 65W και θα έχει έναν επεξεργαστή Intel 12ης γενιάς. Αυτό που δεν είναι ξεκάθαρο είναι το εάν το “120G” στο όνομα του laptop αναφέρεται σε ρυθμό ανανέωσης οθόνης 120 Hz ή κάτι άλλο.

Welcome to an era of technology that’s fast, fluid, and fantastic.Enter #YourNewView with the #XiaomiNoteBookPro 120G!

Leave a ❤️ if you’re as excited as we are!

Stay tuned: https://t.co/z3YKfYbZWm pic.twitter.com/wAJ6TEg4Dy

— Xiaomi India (@XiaomiIndia) August 19, 2022

Mαζί με το NoteBook Pro 120G θα συνοδεύεται από τη σειρά Smart TV X με ανάλυση οθόνης 4K. Μέχρι στιγμής η Xiaomi διαθέτει τέσσερις τηλεοράσεις της σειράς Smart TV X στην Ινδία, αλλά αυτές αποτελούν μέρος της σειράς Redmi.

It’s sleek, it’s seamless, and it’s here. Enter #YourNewView with the #XiaomiSmartTVXSeries 4K.

On a scale of 1 to 10, how excited are you? We’ll go first – 4000!Stay tuned: https://t.co/PWjFI1o0iv pic.twitter.com/6VaOLWPxhE

— Xiaomi TV India (@XiaomiTVIndia) August 19, 2022

Με την κυκλοφορία να απέχει κάτι περισσότερο από μία εβδομάδα, περιμένουμε από την εταιρεία να αποκαλύψει κι άλλες λεπτομέρειες για τα προϊόντα στο πλαίσιο της διαφημιστικής εκστρατείας.



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό