25.3 C
Athens
Κυριακή, 23 Ιουνίου, 2024

Xiaomi Mix Flip: Θα φορτίζει γρηγορότερα από οποιοδήποτε άλλο clamshell στην αγορά

Ειδήσεις Ελλάδα

Τα κορυφαία αναδιπλούμενα smartphone σε πωλήσεις τα τρία τελευταία χρόνια ήταν τα το Galaxy Z Flip 3, το Galaxy Z Flip 4 και το Galaxy Z Flip 5. Και τα τρία είναι clamshell, προς έκπληξη πολλών που θα περίμεναν ένα book-style αναδιπλούμενο να είναι πιο περιζήτητο.

Σχεδόν κάθε εταιρεία με αναδιπλούμενο σε στυλ βιβλίου έχει επίσης ένα μοντέλο clamshell. Εκτός από τη Samsung υπάρχουν οι Huawei, Oppo, Vivo και σύντομα θα μπει στο κλαμπ και η Xiaomi.

Ο leaker Digital Chat Station ανακάλυψε μια ενδιαφέρουσα έκδοση του Xiaomi Mix Flip στον ρυθμιστικό ιστότοπο 3C της Κίνας και δημοσίευσε σχετικά στη σελίδα του στο κινεζικό μέσο κοινωνικής δικτύωσης Weibo.

Το 3C στην Κίνα σημαίνει Υποχρεωτική Πιστοποίηση Κίνας και είναι ένα σήμα ασφαλείας που υποδεικνύει ότι μια συσκευή έχει δοκιμαστεί και είναι ασφαλής στη χρήση. Ο αριθμός μοντέλου του Xiaomi Mix Flip που βρέθηκε από τον leaker στον ιστότοπο ήταν το 2405CPX3DC και δεν διέθετε συνδεσιμότητα για δορυφορικά μηνύματα και κλήσεις που είχε μια άλλη έκδοση του τηλεφώνου. Αυτό στην πραγματικότητα μπορεί να υποδεικνύει ότι η Xiaomi σχεδιάζει μια έκδοση του clamshell για τις διεθνείς αγορές.

Το Mix Flip χωρίς δορυφορική συνδεσιμότητα θα μπορούσε επίσης να γίνει πολύ ανταγωνιστικό χάρη στην ταχύτητα φόρτισης. Ο Digital Chat Station λέει ότι αυτή η συγκεκριμένη έκδοση του clamshell διαθέτει ενσύρματη φόρτιση 67W σε σύγκριση με 44W στο vivo X Flip και στο Oppo Find N3 Flip. Το Galaxy Z Flip 5 προσφέρει ενσύρματη φόρτιση με ρυθμό 25 W, ενώ το Razr+ της Motorola φορτίζεται με τελική ταχύτητα 30 W.

Εκτός από την ταχύτερη φόρτιση, το Xiaomi Mix Flip αναμένεται να διαθέτει εξαιρετικά λεπτή κατασκευή και πίσω κάμερες με την επωνυμία Leica, κάτι που μπορεί να δώσει στο clamshell της Xiaomi ένα πλεονέκτημα έναντι των αντιπάλων του. Αναμένεται επίσης να είναι το πρώτο αναδιπλούμενο της Xiaomi με βαθμολογία IP για προστασία από τη σκόνη και το νερό.

Το Xiaomi Mix Flip θα μπορούσε να παρουσιαστεί το τρίτο τρίμηνο του 2024 με το ισχυρό Snapdragon 8 Gen 3 SoC για επεξεργαστή. Η συσκευή θα διαθέτει αισθητήρα 50MP με OIS για την κύρια κάμερα. Θα υπάρχει μια κάμερα ultrawide 12MP και ένας τηλεφακός περισκοπίου 10MP με οπτικό ζουμ 2x με τον αισθητήρα Omnivision OV60A 1/2,8 ιντσών. Η μπροστινή κάμερα θα μπορούσε να υποστηρίζεται από έναν αισθητήρα Omnivision 32 MP.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό