24.5 C
Athens
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Xiaomi 15 Ultra: Νέες φήμες για telephoto κάμερα περισκοπίου 200 MP

Ειδήσεις Ελλάδα

Το Xiaomi 15 Ultra μπορεί να φτάσει νωρίτερα από ότι τα προηγούμενα αντίστοιχα μοντέλα και οι φήμες θέλουν να φέρνει και μια σημαντική αναβάθμιση στον τομέα της κάμερας, υιοθετώντας μια telephoto κάμερα περισκοπίου 200 MP.

Tώρα, ένα νέο δημοσίευμα «επιβεβαιώνει» αυτές τις πληροφορίες. Η νέα κάμερα θα ενεργοποιήσει μια επιλογή 10x στο σκόπευτρο και αυτό το επίπεδο μεγέθυνσης θα επιτευχθεί μέσω ενός συνδυασμού οπτικού ζουμ και ζουμ με αισθητήρα. Αυτό αναμένεται να βελτιώσει σημαντικά την ποιότητα των μεγεθυσμένων λήψεων.

Ένας τηλεφακός περισκοπίου 200 MP παρουσιάστηκε τον Μάιο με το vivo X100 Ultra και τώρα φαίνεται ότι η Xiaomi θα ακολουθήσει το παράδειγμα της, επίσης κινεζικής, εταιρείας.

Το Xiaomi 15 Ultra αναμένεται να τροφοδοτείται από το Snapdragon 8 Gen 4 SoC της Qualcomm. Η κύρια κάμερα του θα χρησιμοποιεί μια αναβαθμισμένη έκδοση του αισθητήρα Sony LYT-900, σύμφωνα με σημερινές φήμες, και αυτό θα φέρει καλύτερη απόδοση σε χαμηλό φωτισμό σε σύγκριση με αυτή του Xiaomi 14 Ultra.

Θα υπάρχει επίσης μια λειτουργία βίντεο 4K Cinematic, βίντεο αργής κίνησης υψηλότερης ανάλυσης και μια αναβαθμισμένη κάμερα selfie, πιθανότατα 50 MP.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό