31.8 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

Xiaomi 14 Ultra: Με νέους αισθητήρες αλλά ίδιο σχεδιασμό στην κάμερα

Ειδήσεις Ελλάδα

Το Xiaomi 14 Ultra αναμένεται να φτάσει σύντομα και τώρα μπορούμε να δούμε το γυαλί προστασίας του camera island, το οποίο αποκαλύπτει ότι μόνο οι αισθητήρες θα είναι καινούργιοι και ο σχεδιασμός θα είναι ίδιος με του Xiaomi 13 Ultra. Μια υποτιθέμενη εικόνα της μονάδας της κάμερας διέρρευσε και δείχνει πως η Xiaomi είναι μάλλον ευχαριστημένη με τα όσα έκανε στο περυσινό μοντέλο.

Σύμφωνα με τις διαρροές, αναμένεται να διαθέτει μια τετραπλή κάμερα, όπου όλες οι κάμερες θα είναι 50MP, με την κύρια κάμερα να έχει τον αισθητήρα Sony IMX989, ο οποίος είναι αυτή τη στιγμή ο μεγαλύτερος αισθητήρας κάμερας για κινητά στον κόσμο ή τον Sony LYT-900. Η κύρια κάμερα αναμένεται επίσης να έχει μεταβλητό διάφραγμα από f/1.6 έως f/4.0.

Η διαμόρφωση της τηλεφωτογραφικής κάμερας φέρεται να περιλαμβάνει φακούς με εστιακές αποστάσεις 0.5x, 3.2x και 5x, προσφέροντας σημαντική αναβάθμιση σε σχέση με τον προκάτοχό του. Θα έχει, επίσης, φακό f/2,5 μπροστά. Ο σχεδιασμός του συστήματος κάμερας θα είναι πάλι αποτέλεσμα συνεργασίας με τη Leica.

Το κινητό αναμένεται επίσης να διαθέτει έναν επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3, μια οθόνη AMOLED 6.7 ιντσών 2K με ρυθμό ανανέωσης 120Hz και μια μπαταρία 5,000mAh με υποστήριξη γρήγορης φόρτισης 120W.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό