16.9 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Xiaomi 12T Pro: Φωτογραφία αποκαλύπτει κάμερα 200MP

Ειδήσεις Ελλάδα

Aπό τον περασμένο Ιούλιο ακούμε για μια επερχόμενη κάμερα 200MP από την Xiaomi και μια φωτογραφία που διέρρευσε τώρα επιβεβαιώνει την πληροφορία.

Μια εικόνα στο Phonandroid έδειξε πως ο σχεδιασμός της κάμερας μοιάζει πολύ με το Redmi K50 Ultra με το μαύρο προεξέχον τετράγωνο για τον κεντρικό shooter. Ακόμα, φαίνεται καθαρά γραμμένο το 200MP, με την πηγή να υποστηρίζει ότι η φωτογραφία απεικονίζει μια συσκευή με το όνομα Xiaomi 12T Pro.

Το Redmi K50 Ultra ανακοινώθηκε στην Κίνα και η Xiaomi συνηθίζει να επαναλανσάρει τα προϊόντα της Redmi με διαφορετικά ονόματα στην παγκόσμια αγορά, επομένως με σιγουριά περιμένουμε ότι θα επανακυκλοφορήσει ως 12T Pro. Σε περίπτωση που η εταιρεία αποφασίσει να αλλάξει την κάμερα αλλά να διατηρήσει τις υπόλοιπες προδιαγραφές, θα δούμε ένα τσιπ Snapdragon 8+ Gen 1.

Ο αριθμός μοντέλου του Redmi K50 Ultra είναι 22081212C, ενώ αυτό του υποτιθέμενου 12T Pro είναι 22081212UG. Η διαφορά είναι στο τελευταίο γράμμα και αποκαλύπτει την ονομασία της αγοράς – Κίνα ή Παγκόσμια.

Εάν οι φήμες είναι αληθινές, αυτό θα είναι το δεύτερο τηλέφωνο με αισθητήρα Samsung ISOCELL HP1 μετά το Moto X30 Pro, που παρουσιάστηκε στις αρχές του μήνα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό