35.2 C
Athens
Τρίτη, 18 Ιουνίου, 2024

XEV Υoyo: Ελευθερία κίνησης με 5 ευρώ/ημέρα

Ειδήσεις Ελλάδα

Το μικρό Ηλεκτρικό Αυτοκίνητο XEV Yoyo είναι ο πρωταγωνιστής της βιώσιμης αστικής κινητικότητας. Με μικρές εξωτερικές διαστάσεις, πλούσιο εξοπλισμό και χαμηλό κόστος χρήσης, αποτελεί τον ιδανικό σύντροφο για τις μετακινήσεις μέσα στην πόλη και γύρω από αυτή.

Σήμερα, η εισαγωγική εταιρεία XEV Hellas κάνει την απόκτησή του ευκολότερη, δίνοντας την ευκαιρία σε ακόμα περισσότερους οδηγούς να απολαύσουν τα οφέλη της ηλεκτροκίνησης, αλλά και της απόλυτης ευελιξίας που προσφέρει .

Για να το πετύχει, συνδυάζει μια σημαντική έκπτωση στην τιμή της έκδοσης Easy, με ένα χρηματοδοτικό πρόγραμμα που εξασφαλίζει χαμηλή δόση, για ξέγνοιαστη αποπληρωμή.Πιο συγκεκριμένα, ειδικά για τη συγκεκριμένη ενέργεια, το XEV Yoyo Easy διατίθεται με έκπτωση 2.300 ευρώ. Με προκαταβολή το 40% της αξίας του, η δόση που προκύπτει περιορίζεται σε 149,90 €/μήνα. Αυτό το ποσό αντιστοιχεί σε μόλις 5 € ανά ημέρα και καθιστά το κόστος κτήσης του YOYO αντίστοιχο με… ενός καφέ.

Φυσικά, εκτός των παραπάνω, ο αγοραστής επωφελείται από την επιδότηση 3.000 € του προγράμματος «Κινούμαι Ηλεκτρικά 3», και από ακόμη 1.000 € εάν είναι έως 29 ετών.

Το απόλυτο ηλεκτρικό αυτοκίνητο πόλης

Το XEV Yoyo έχει μπαταρία LFP 10,4 kWh που εξασφαλίζει αυτονομία έως 150 km. Μπορεί να αναπτύξει με ασφάλεια ταχύτητα πάνω από 80 km/h, για να κινείται άνετα σε οδούς ταχείας κυκλοφορίας και να μη θέτει κανέναν περιορισμό στις καθημερινές μετακινήσεις του οδηγού του. Έχει τέσσερα δισκόφρενα και ABS, αλλά και σύστημα Hill-start Assist Control για εύκολη εκκίνηση σε δρόμους με έντονη κλίση.

Με μήκος 2,53 m και ακτίνα στροφής 4,5 m, το YOYO ελίσσεται εύκολα και παρκάρει παντού, προσφέροντας αρκετό χώρο για 2 επιβάτες και 180 lt για αποσκευές. Στην έκδοση Easy διαθέτει πλούσιο εξοπλισμό ο οποίος περιλαμβάνει A/C, ηλ. υποβοηθούμενο τιμόνι, είσοδο χωρίς κλειδί, ηλ. παράθυρα, ηλ. καθρέπτες, κεντρική οθόνη 7”, σύνδεση Bluetooth, 3 θύρες USB κ.ά.

Τέλος, το Yoyo Easy είναι ετοιμοπαράδοτο. Δείτε το στο δίκτυο καταστημάτων XEV, οδηγήστε το και αποκτήστε το με 5 € την ημέρα.

Το χρηματοδοτικό πρόγραμμα

Αναλυτικά το χρηματοδοτικό πρόγραμμα έχει ως εξής: Τιμή καταλόγου XEV Yoyo Easy, 17.300 €. Τιμή με έκπτωση, 15.000 €. Προκαταβολή 40%, 6.100 €.

Αποπληρωμή σε 84 δόσεις των 149,90 €, με ετήσιο ονομαστικό επιτόκιο 8,9%. Στο κόστος περιλαμβάνεται ασφάλιση δανείου, που εξασφαλίζει τον αγοραστή σε περίπτωση απροόπτου.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό