16.9 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Xbox Game Pass: Η Microsoft ξεκινά τη δοκιμή ενός οικογενειακού πακέτου

Ειδήσεις Ελλάδα

H Microsoft ξεκινά τις δοκιμές ενός οικογενειακού προγράμματος Xbox Game Pass που θα επιτρέπει στους συνδρομητές να μοιράζονται τα οφέλη τους με άλλα άτομα.

Η διαδικασία ξεκίνησε από την Κολομβία και την Ιρλανδία και όσοι συμμετάσχουν θα μπορούν να προσθέσουν έως και τέσσερα άτομα στη συνδρομή τους, εφόσον βρίσκονται στην ίδια χώρα.

«Από σήμερα στην Κολομβία και την Ιρλανδία, οι Xbox Insiders μπορούν να αρχίσουν να κάνουν προεπισκόπηση ενός προγράμματος που επιτρέπει σε πολλούς ανθρώπους να μοιράζονται τα οφέλη του Game Pass Ultimate. Αυτό καθιστά ακόμα πιο εύκολο να παίζετε τα καλύτερα παιχνίδια Game Pass με φίλους και οικογένεια σε κονσόλα, υπολογιστή και cloud, επιτρέποντάς σας να προσθέσετε έως και τέσσερα άτομα στη συνδρομή σας, όλα με τη δική τους μοναδική πρόσβαση στα παιχνίδια, περιεχόμενο και οφέλη του Xbox Game Pass Ultimate», δήλωσε σχετικά ο Tyler Mittleider, ανώτερος τεχνικός διευθυντής προγράμματος στη Microsoft. 

Το καινούργιο πακέτο κοστίζει 21,99 € το μήνα στην Ιρλανδία, τη στιγμή που η κανονική συνδρομή ανέρχεται 12,99 €. Μετά την εγγραφή, οι Xbox Insiders θα μπορούν να στείλουν τέσσερις προσκλήσεις μέσω email ή να στείλουν links για κοινή χρήση στους φίλους και συγγενείς τους.

Το αν και πότε θα γίνει διαθέσιμο στη χώρα μας παραμένει άγνωστο.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό