18.4 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Xάνει το ματς με την ΑΕΚ o Νετζήπογλου

Ειδήσεις Ελλάδα

15/10 – 11:18

Οργισμένη διάψευση ΑΕΚ για Λε Ταλέκ

Thanos71 – 16/10 – 20:30

—Δεν καταλαβαίνω γιατί βρίζουμε την εφημερίδα. Την ξέρουμε χρόνια και όσο πάει θα χειροτερεύει με τους κονδυλοφόρους που ελέγχει ο ΟΣΦΠ. Το θέμα είναι ότι επέλεξαν τον Λε Ταλέκ διότι βλέπουν πως εμείς πρώτοι τον κανιβαλίζουμε. Είναι ψέμα ότι εδώ μέσα οι μισοί τον έχουν ήδη βγάλει άχρηστο? Πάνω σε αυτό πατούν τα τσιράκια και δημιουργούν θέμα. Ξέρω ότι η άποψη που εκφράζω δεν είναι δημοφιλής αλλά δεν με ενδιαφέρει. Θα ήθελα να ρωτήσω κάποιον που βρίζει τον Λε Ταλέκ. Αν αυτός πήγαινε στην Γαλλία να εργαστεί, χωρίς να ξέρει την γλώσσα, χωρίς να έχει φίλους και συμπατριώτες, πόσο γρήγορα θα προσαρμοζόταν και θα έφτανε στο 100% των δυνατοτήτων του. Γι αυτό προτείνω να κρίνουμε τον κάθε αθλητή μετά από επαρκές χρονικό διάστημα και να μην τον ”καίμε” με τις πρώτες ευκαιρίες.

14/10 – 14:29

Γιαννίκης: Η ΑΕΚ έχει παίκτες με φανταστική ποιότητα για να εφαρμόσουν το αγωνιστικό μας πλάνο (VIDEO)

TheYellowLodge25 – 15/10 – 14:18

—1) Καλώς ήρθες στην Α.Ε.Κ. κ. Αργύρη Γιαννίκη. Σου εύχομαι ολόψυχα να σπάσεις κάθε θετικό ρεκόρ με την Ομάδα μας και να μείνεις για πολλά χρόνια εδώ.
2) Όποιος είδε την συνέντευξη τύπου, θα κατάλαβε δύο πράγματα:
Πρώτον, ότι ο άνθρωπος αυτός έχει τεράστια αυτοπεποίθηση και τεράστια συγκέντρωση στον στόχο του, που δεν είναι άλλος από το ποδόσφαιρο και την επιτυχία της Ομάδας. Εκπέμπει, δε, μία φοβερή σιγουριά που μόνο καλό θα κάνει στην Α.Ε.Κ. μας και στους παίκτες.
Δεύτερον, ο Γιαννίκης δεν ασχολείται με τις δημόσιες σχέσεις, δεν ασχολείται με τις σάλτσες, δεν ασχολείται ούτε καν με τους δημοσιογράφους. Προσωπικά, η όλη του στάση σήμερα και γενικότερα η όλη αύρα που υπάρχει από τότε που ήρθε, μου έχουν δημιουργήσει ένα συναίσθημα που οι ξένοι περιγράφουν με τη φράση: “History in the making”.
Μακάρι να βγω αληθινός, γιατί δεν είχα ποτέ τόση πίστη και σιγουριά για την επιτυχία προπονητή της Α.Ε.Κ., όσο έχω με τον Γιαννίκη.
Υ.Γ. Ο άνθρωπος αυτός θέλει και θα χρειαστεί στήριξη από όλο το club και από όλους εμάς σε πιθανές στραβές στιγμές, όπως επίσης χρειάζεται στήριξη από τους δημοσιογράφους, οι οποίοι έχω ένα προαίσθημα ότι δεν τρελάθηκαν με το στυλ του, το οποίο είναι εντελώς αντιδημοσιογραφικό. Ξυδάκι λοιπόν σε όλους τους. Ο Γιαννίκης αξίζει την αμέριστη στήριξη όλων! ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ!

13/10 – 11:48

Το “στίγμα” του Γιαννίκη στις πρώτες προπονήσεις του στην ΑΕΚ

Christof1976 – 15/10 – 15:19

—Η ΑΕΚ έχει νέο προπονητή τέρμα στην ονοματολογια του παρελθόντος είναι χρέος να τον στηρίξουμε να ξανακάνει την ΑΕΚ ομάδα πάνω απ’ όλα τα αρνητικά σχόλια που γέμισαν το διαδίκτυο πριν καν ν αρχίσει ο άνθρωπος δείχνει τη κατρακύλα που εχει πάρει ο μέσος ΑΕΚτζης που δεν έχει πάτο το βαρέλι αυτό είναι τραγικό και λυπηρό είναι κατάντια είναι άλλης ομάδας οπαδών νοοτροπία

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό