22.6 C
Athens
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Xάιντι Κλουμ: «Πήρε φωτιά» από καυτερό έδεσμα… και πέταξε το πουκάμισό της

Ειδήσεις Ελλάδα

Μία πολύ ιδιαίτερη συνέντευξη στο show «Hot Ones» στο Youtube, έδωσε η Χάιντι Κλουμ. Στη συγκεκριμένη δημοφιλή εκπομπή διασημότητες καλούνται να απαντήσουν σε ερωτήσεις δημοσιογράφων, την ώρα που τρώνε όλο και πιο καυτερές φτερούγες κοτόπουλου.

Το μοντέλο έδειχνε να αντέχει τις καυτερές φτερούγες και να συνεχίζει κανονικά την συνέντευξη, μέχρι το σημείο που έφτασε στο όγδοο επίπεδο και την καυτερή σάλτσα Da’ Bomb Beyond Insanity, η οποία περιγράφεται ως «σάλτσα Habanero αναμεμειγμένη με Chipotle, ντομάτα, χυμό πορτοκαλιού και επιπλέον καυτερή γεύση από εκχύλισμα πιπεριού»

Αν και προσπάθησε να σταματήσει το κάψιμο με το να πιεί λίγο γάλα, λίγα δευτερόλεπτα μετά δεν άντεξε την ζέστη και αποφάσισε να βγάλει το πουκάμισό της και να μείνει με το κόκκινο σουτιέν της.

«Τώρα ζεσταίνομαι κι εγώ, Χάιντι!» είπε αστειευόμενος  ο οικοδεσπότης ο Σον Έβανς.. Αφού της είπε ότι η πικάντικη σάλτσα θα παρέμενε για 5 ή 10 λεπτά, η Κλουμ είπε: «Πρέπει να το βγάλω», και έδειξε το σουτιέν της. «Πρέπει να αφαιρέσω ένα κουμπί νομίζω», αστειεύτηκε ο Έβανς.

Στην ίδια συνέντευξη η Κλουμ αποκάλυψε και τα πιο ακριβά ρούχα που έχει φορέσει στην καριέρα της.

«Ένας στηθόδεσμος 12,5 εκατομμυρίων ευρώ και ένα σλιπ 740.000 ευρώ για να ταιριάζει για την Victoria’s Secret. Είχε παντού διαμάντια και ρουμπίνια. Νομίζω ότι με αυτό μπήκα στο βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες».

Η Χάιντι Κλουμ έχει συνηθίσει τους φανς της σε σέξι εμφανίσεις, επιλέγοντας αποκαλυπτικά outfits για εκδηλώσεις ή για πόζες στο Instagram. Πολλοί θυμούνται τη φωτογραφία, που είχε ποστάρει, φορώντας μία γούνα και ένα εσώρουχο.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό