20.2 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

WTA Finals 2021: Η μοναδική τενίστρια που δεν έχει κερδίσει η Σάκκαρη

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Μαρία Σάκκαρη έχει κερδίσει έστω και μια φορά όλες τις παίκτριες που έχουν προκριθεί στο WTA Finals 2021 εκτός από μια από την οποία ηττήθηκε δις μέσα στη χρονιά.

Αντίστροφα μετράει πλέον ο χρόνος για το WTA Finals που θα διεξαχθεί φέτος από τις 10 έως τις 17 Νοεμβρίου στο Μεξικό και στην Γκουαδαλαχάρα.

Η Μαρία Σάκκαρη έχει εξασφαλίσει την συμμετοχή της για πρώτη φορά στην καριέρα της και θα περιμένει την κλήρωση της για να μάθει τον δρόμο που οδηγεί γιατί όχι και στον τίτλο.

Σαφώς και η Μαρία Σάκκαρη δεν είναι το φαβορί αλλά η αλήθεια είναι ότι με την Αρίνα Σαμπαλένκα, που είναι στο Νο2 κόσμου, να παρουσιάζει σκαμπανεβάσματα στην απόδοση της στα μεγάλα τουρνουά και με την Μπάρμπορα Κρεϊτσίκοβα να μην είναι φόβητρο, θα έχει τις ευκαιρίες της η Ελληνίδα!

Ξέρει τον τρόπο η Σάκκαρη

Η Άσλεϊ Μπάρτι που είναι στο Νο1 κόσμου δεν θα ταξιδέψει στο Μεξικό και αυτό ανακουφίζει τις άλλες επτά τενίστριες.

Η Μαρία Σάκκαρη και άλλες 5 έχουν ήδη προκριθεί ενώ θα ακολουθήσει η Πάουλα Μπαντόσα και μια εκ των Ονς Τζαμπέρ-Ανέτ Κονταβέιτ με την Τυνήσια να είναι φαβορί.

Η 26χρονη Ελληνίδα τενίστρια έχει κερδίσει έστω και μια φορά όλες τις παίκτριες, πλην της Μπάρμπορα Κρεϊτσίκοβα, ενώ με την Πάουλα Μπαντόσα δεν έχει παίξει ποτέ.

Με την Αρίνα Σαμπαλένκα, που είναι και η πιο δύσκολη, μετά από την Κρεϊτσίκοβα, έχει 1-4 νίκες. Με την Τσέχα νικήτρια του Roland Garros 2021 έχει 2 ήττες σε 2 παιχνίδια στο 2021.

Με την Καρολίνα Πλίσκοβα η Μαρία έχει 2-1 νίκες και με την Ίγκα Σβιόντεκ έχει 2-0 νίκες. Στο 1-1 είναι με την Γκαρμπίνιε Μουγκουρούθα.

Με τις υποψήφιες, την Ονς Τζαμπέρ είναι στο 1-1 και με την Ανέτ Κονταβέιτ στο 6-5.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό