19.6 C
Athens
Πέμπτη, 3 Οκτωβρίου, 2024

Windows 11 2024 Update επιτέλους διαθέσιμη (και ISO)

Ειδήσεις Ελλάδα

Η ενημέρωση των Windows 11 2024, γνωστή και ως έκδοση 24H2 (Windows 11 2024 Update), είναι επιτέλους διαθέσιμη δημόσια. Η Microsoft ανακοίνωσε την κυκλοφορία μαζί με τις νέες δυνατότητες με τεχνητή νοημοσύνη που έρχονται σύντομα στους Windows Insiders με υπολογιστές Copilot+.

Σε αντίθεση με τις πρόσφατες ενημερώσεις των Windows 11, η έκδοση 24H2 είναι μια “πλήρης εναλλαγή λειτουργικού συστήματος”. Η Microsoft ως γνωστό κυκλοφορεί σταδιακά την ενημέρωση σε άτομα που διαθέτουν ήδη Windows 11 στις εκδόσεις 22H2 και 23H2. Αν είστε σε αυτές τις εκδόσεις κοιτάξτε στην εφαρμογή Ρυθμίσεις και αναζητήσετε μη αυτόματα την ενημέρωση.

Εάν θέλετε να είστε από τους πρώτους χρήστες (δεν το προτείνουμε), μεταβείτε στις Ρυθμίσεις > Windows Update και κάντε εναλλαγή στην επιλογή “Λήψη των τελευταίων ενημερώσεων μόλις είναι διαθέσιμες”. Μετά από αυτό, ελέγξτε για ενημερώσεις και αν το σύστημά σας είναι κατάλληλο και δεν υπάρχουν προβλήματα αποκλεισμού, η εφαρμογή Ρυθμίσεις θα σας επιτρέψει να κάνετε λήψη των Windows 11 της έκδοσης 24H2.

Λάβετε υπόψη ότι η ενημέρωση στην έκδοση 24H2 των Windows 11 απαιτεί την ενημέρωση προεπισκόπησης Μαΐου 2024. Φυσικά μπορείτε κατεβάσετε τα ISO της έκδοσης 24H2 των Windows 11 από τον επίσημο ιστότοπο και να εγκαταστήσετε καθαρά το λειτουργικό σύστημα (το BitLocker θα είναι ενεργοποιημένο από προεπιλογή στις εκδόσεις Home και Pro, αλλά μπορείτε να το απενεργοποιήσετε).

Οι νέες δυνατότητες στην έκδοση 24H2 των Windows 11 περιλαμβάνουν ενημερωμένα μενού, βελτιώσεις για την εφαρμογή Ρυθμίσεις, υποστήριξη ταπετσαρίας HDR, υποστήριξη Wi-Fi 7, επανασχεδιασμένη εξοικονόμηση μπαταρίας και ρυθμίσεις ενέργειας, γρήγορες ρυθμίσεις και πολλά άλλα.

Κατεβάστε το ISO που σας ενδιαφέρει

https://www.microsoft.com/software-download/windows11

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό