24.5 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

William και Kate αποχαιρετούν την Deborah James μετά την 6ετή μάχη της με τον καρκίνο

Ειδήσεις Ελλάδα

Οι Cambridges αντιδρούν στα νέα του θανάτου της Deborah James

Την απώλεια της Deborah James θρηνούν φίλοι, συγγενείς και κάθε άνθρωπος που επηρεάστηκε με τον οποιοδήποτε τρόπο από τα λόγια και την ενέργειά της. Η Αγγλίδα δημοσιογράφος, παρουσιάστρια podcast και εκπαιδευτικός πάλευε τα τελευταία έξι χρόνια με τον καρκίνο του εντέρου αλλά στις 28 Ιουνίου άφησε τελικά την τελευταία της πνοή.

«Είμαστε βαθιά στενοχωρημένοι που ανακοινώνουμε τον θάνατο της Dame Deborah James: της πιο απίστευτης συζύγου, κόρης, αδερφής, μανούλας. Η Deborah έφυγε από τη ζωή ειρηνικά στον ύπνο της σήμερα, περιτριγυρισμένη από την οικογένειά της», έγραφε ανάμεσα στα άλλα η ανακοίνωση της οικογένειας.

https://www.instagram.com/p/CfXIN1-ob4XΟ πρίγκιπας William στο σπίτι της

Η James προσπαθούσε να ευαισθητοποιήσει σχετικά με το θέμα και η δουλειά της επηρέασε τις ζωές πολλών ανθρώπων. Γι’ αυτό και τον προηγούμενο μήνα, ο πρίγκιπας William την επισκέφτηκε στο σπίτι της για να της απονείμει τον τίτλο της «Dame».

«Ο πρίγκιπας William ήρθε στο σπίτι της οικογένειάς μας σήμερα! Νιώθω μεγάλη τιμή που μας έκανε παρέα για ένα απογευματινό τσάι και σαμπάνια, όπου όχι μόνο πέρασε πολύ χρόνο να μιλάει σε όλη την οικογένεια αλλά με τίμησε και με τον τίτλο της Dame», έγραψε.

https://www.instagram.com/p/CdgvKgJoPzNΤο μήνυμα του William και της Kate

Όταν ο δούκας και η δούκισσα του Cambridge άκουσαν τα άσχημα νέα του θανάτου της James, αμέσως έκαναν ανάρτηση για να εκφράσουν τη λύπη τους.

«Είμαστε τόσο στενοχωρημένοι που ακούσαμε τα νέα για την Dame Deborah. Οι σκέψεις μας είναι με τα παιδιά της, με την οικογένειά της και τους αγαπημένους της.

Η Deborah ήταν ένας ακλόνητος, θαρραλέος άνθρωπος που ενέπνεε και η κληρονομιά της θα συνεχιστεί. W. & C.», έγραψαν ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton.

Η Deborah James ήταν παντρεμένη με τον Sebastian Bowen και μαζί απέκτησαν δύο παιδιά. Τις τελευταίες μέρες της ζωής της, έμενε στο σπίτι των γονιών της στο Woking.



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό