22.5 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

WhatsApp: Νέες επιλογές ορατότητας για Last Seen, φωτογραφία προφίλ και Status

Ειδήσεις Ελλάδα

Το WhatsApp κυκλοφορεί νέες ρυθμίσεις ελέγχου απορρήτου για να ρυθμίζουν καλύτερα οι χρήστες το ποιος μπορεί να δει τη φωτογραφία του προφίλ τους, τα «Σχετικά», την «Τελευταία εμφάνιση» και την Κατάσταση WhatsApp.

Αν θυμάστε, οι επιλογές αυτές κυκλοφόρησαν σε beta πέρυσι, αλλά τώρα είναι διαθέσιμες για όλους.

🔒 To further protect your privacy online, we’re rolling out new options to your privacy control settings 🔒

Now you can select who from your contact list can see your Profile Photo, About, and Last Seen status. For more information follow this link: https://t.co/UGMCx2n70h

— WhatsApp (@WhatsApp) June 15, 2022

Μέχρι τώρα, είχατε τη δυνατότητα να επιλέξετε να έχετε την Κατάσταση WhatsApp, την Τελευταία Εμφάνιση και τα Σχετικά ορατά 1) σε όλους, 2) στις επαφές σας 3) εντελώς κρυφές. Στο εξής θα υπάρχει μια ακόμη επιλογή που ονομάζεται “Οι επαφές μου εκτός από…”. Με αυτήν, μπορείτε να δημιουργήσετε μια λίστα επαφών που δεν θα μπορούν να δουν τις πληροφορίες αυτές, μια μαύρη λίστα ουσιαστικά που θα αποκλείεται από τα νέα σας.

Αν θέλετε να το ενεργοποιήσετε, κάντε κλικ στο μενού με τις τρεις κουκκίδες στην επάνω δεξιά γωνία και μεταβείτε στο Λογαριασμός > Απόρρητο. Η ενημερωμένη ρύθμιση απορρήτου έχει κυκλοφορήσει ευρέως με την πιο πρόσφατη έκδοση της εφαρμογής σε Android και iOS.

Παράλληλα, το WhatsApp ανακοίνωσε μερικές νέες λειτουργίες στις ομαδικές κλήσεις, επιτρέποντας στους χρήστες να κάνουν σίγαση άλλων κατά τη διάρκεια μιας ομαδικής κλήσης, ενώ μπορούν επίσης να στέλνουν μηνύματα σε συγκεκριμένα άτομα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό