22.7 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Western glam: Το πιο hot wedding trend του φθινοπώρου είναι εμπνευσμένο από την Άγρια Δύση

Ειδήσεις Ελλάδα

Cowboy boots, western style καπέλα και γήινες αποχρώσεις επιτρέπονται… και με το παραπάνω στους φθινοπωρινούς γάμους του 2022.

Θα έχεις ακούσει για ρομαντικό γάμο, θα έχεις δει ροκ γάμο, αλλά… western glam γάμο ίσως να μην είχες φανταστεί ποτέ. Κι όμως, αυτό είναι το απόλυτο wedding trend του φθινοπώρου για το οποίο ευθύνεται η Sophia Bush.

Όλα ξεκίνησαν τον Ιούλιο του 2022 όταν η Vogue κυκλοφόρησε φωτογραφίες από τον γάμο της ηθοποιού, η οποία φορούσε ένα λευκό φόρεμα με ακάλυπτη την πλάτη και είχε ολοκληρώσει το νυφικό look με cowboy καπέλο και ζώνη. Καμία πέρλα, κανένα διαμάντι, όπως αναμένεται στους περισσότερους γάμους να φορούν οι νύφες. Και κάπως έτσι η νέα τάση στους γάμους του φθινοπώρου άρχισε να κατακλύζει τα social media.

Για να βρεις ποια είναι η πιο τυχερή ημερομηνία για να παντρευτείς, κάνε το κόλπο με τους αριθμούς

Η Άγρια Δύση… στον γάμο σου

Αν κι εσύ, λοιπόν, είσαι fan του cowboy look αλλά δίσταζες να το υιοθετήσεις στον γάμο σου γιατί το θεωρούσες too much, τώρα έχεις το ελεύθερο να το κάνεις. Και χωρίς υπερβολές, μάλιστα.

https://www.instagram.com/p/CgSMOy4JKnF

Μπορείς, δηλαδή, στον western glam γάμο σου να συνδυάσεις τη ρουστίκ γοητεία του cowboy style με την υψηλή ραπτική. Ω, ναι! Σκέψου απλά ένα νυφικό με κρόσσια, το οποίο θα συνδυάσεις με cowboy λευκές μπότες. Ή ένα κομψό καουμπόικο καπέλο με ζώνη στο ίδιο στυλ πάνω από το λευκό, μεταξωτό νυφικό φόρεμά σου.

Πώς θα κάνεις, όμως, τον γάμο σου συνολικά western glam;

Επίλεξε γήινους τόνους

Χρησιμοποίησε στη διακόσμηση όλου του γάμου σου φυσικές αποχρώσεις, όπως η τερακότα, το ροδακινί, το καφέ, το κρεμ και το μπεζ. Αν είσαι πιο τολμηρή, μπορείς να επιλέξεις και τον ανατρεπτικό – για γάμο- χρωματικό συνδυασμό του λευκού και του μαύρου.

Επίλεξε τα λουλούδια που ταιριάζουν στο συγκεκριμένο θέμα

Τα αγριολούλουδα και το πράσινο των πεδιάδων θα «κουμπώσουν» τέλεια με το western glam στυλ του γάμου σου σε αντίθεση με τα κόκκινα τριαντάφυλλα, που θα δείχνουν παράταιρα. Τα ρανούγκουλους, τα κίτρινα τριαντάφυλλα, η κολομπίνα, το φασκόμηλο και η ροδάνθη είναι υπέροχες επιλογές, αλλά αν… έχεις αμφιβολίες, απλώς ρώτησε τον ανθοπώλη σου που σίγουρα ξέρει περισσότερα να σου πει.

https://www.instagram.com/p/ChdHSVHv0VB

Μην το… παρακάνεις

Δεν χρειάζεται να κάνεις υπερβολές και να μετατρέψεις σε western ταινία τον γάμο σου. Αρκεί να βάλεις μικρές πινελιές για να υπάρχει αυτό το στοιχείο. Προτίμησε κομμάτια εμπνευσμένα από τη Δύση, όπως λευκές μπότες, λευκό cowboy καπέλο ή μια western ζώνη για τη μέση. Αλλά όχι όλα μαζί.



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό