15.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Welcome Baby Boo! Η Μαίρη Συνατσάκη έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Μαίρη Συνατσάκη έγινε μαμά για πρώτη φορά, φέροντας στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της με τον Ίαν Στρατή.

Στιγμές απόλυτης ευτυχίας βιώνουν εδώ και λίγες ώρες η Μαίρη Συνατσάκη και ο σύντροφός της Ίαν Στρατής αφού έγιναν γονείς για πρώτη φορά.

Η Mairiboo Junior είναι εδώ!

H Μαίρη είχε κάνει βίντεο πριν από λίγες μέρες και με τον γυναικολόγο της Θάνο Παράσχο και μετρούσε αντίστροφα, έχοντας μπει πια στον μήνα της.

Όπως ανακοίνωσε πρώτο το Πρωινό ΑΝΤ1, η Μαίρη έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι, τη Mairiboo junior, το πιτσίνι της που τόσο καιρό περίμενε. Η influencer κι επι

Η Μαίρη Συνατσάκη μίλησε στην Ελένη Μενεγάκη για τη δυσκολία να μείνει έγκυος – Και μας άγγιξε όλες

Ο πιο όμορφος Δεκέμβριοςhttps://www.instagram.com/p/ClomG2CLr4V

«Ο πιο όμορφος μήνας του χρόνου θα είσαι! Σε περιμένουμε με διακριτικούς στολισμούς και λίγα φωτάκια, αφού μάταια όσα κι αν βάλουμε. Εσύ θα τα φωτίσεις όλα αλλιώς», έγραψε χαρακτηριστικά η Μαίρη στο ξεκίνημα του Δεκεμβρίου.

Γιατί ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της μετά τον πέμπτο μήνα:

Πριν λίγους μήνες η Μαίρη Συνατσάκη μίλησε στην Ελένη Μενεγάκη για την απόφασή της να κρύψει την εγκυμοσύνη της το πρώτο διάστημα αναφέροντας: «Δεν είχα φίλες να έχουν εγκυμοσύνες με εμετούς και ζαλάδες. Ήμουν πολύ περίεργα στην αρχή της εγκυμοσύνης. Τέσσερις μήνες ήμουν άρρωστη σαν με γαστρεντερίτιδα. Ήταν κάτι που συνέβη με χαρά αλλά όχι με ευκολία. Με ενδιαφέρει να το πω, στα 33 μου κατάλαβα πως δεν θα είναι ομαλός ο δρόμος, έπρεπε να λύσω κάποια θέματα, με νοιάζει αυτό το κομμάτι της ενημέρωσης. Όταν είσαι 25 δεν το έχεις στο μυαλό σου αλλά πρέπει να το δεις και αυτό το κομμάτι, τον προγεννητικό έλεγχο. Στην εποχή που ζούμε όλο και πιο συχνά συμβαίνουν αυτά τα προβληματάκια, ίσως φταίει η διατροφή, ίσως το άγχος».

Πώς αποφάσισε ότι θέλει να γίνει μαμά:

Σε ερώτηση της Ελένης Μενεγάκη η παορυσιάστρια ομολόγησε: «Τώρα έγινε για τον Ίαν, δεν μπορώ να το σκεφτώ αλλιώς. Το κομμάτι αυτό το συζητούσα και στην ψυχοθεραπεία. Οπότε έγινε ξεκάθαρα για τον Ίαν, είδα στα μάτια του πως είναι έτοιμος. Δεν είναι ότι ήμασταν καιρό μαζί, ήμασταν δύο χρόνια και στον 1,5 προχωρήσαμε. Γνωριζόμασταν και πιο πριν αλλά τον είδα στις αλλαγές του», είπε η Μαίρη και τόνισε:

«Έμεινα έγκυος πάνω στη φάση που η πραγματικότητα ήταν έξτρα δύσκολη. Το γεγονός ότι έχω κάτσει σπίτι μου, μου δίνει μια ασφάλεια. Έχω τα γατιά μου, τα Φιλαράκια και αποφορτίζομαι, έχω κάτσει μέσα», είπε με ειλικρίνεια η Μαίρη Συνατσάκη.

Η πρώτη φωτογραφία της Mαίρης Συνατσάκη με φουσκωμένη κοιλιά

Η Μαίρη Συνατσάκη μπορεί να κράτησε σιγή ιχθύος τους πρώτους μήνες, ωστόσο πλέον δεν διστάζει να δείχνει με χαρά την φουσκωμένη της κοιλιά. Πριν μερικούς μήνες η παρουσιάστρια μοιράστηκε μια νέα φωτογραφία με τους διαδικτυακούς της φίλους όπου μας έδειξε πόσο έχει φουσκώσει στον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της.

https://www.instagram.com/p/ChhRE7mLMVwΗ αποκάλυψη της εγκυμοσύνης

Τα ευχάριστα νέα της εγκυμοσύνης μοιράστηκε η ίδια η παρουσιάστρια μέσα από το προφίλ της στο Instagram. Ποζάροντας στην αγκαλιά του Ίαν Στρατή με ένα τεράστιο χαμόγελο ζωγραφισμένο στο πρόσωπό της, κατέγραψε μερικές πολύ ενδιαφέρουσες σκέψεις στη λεζάντα της ανάρτησής της, το μεσημέρι της Κυριακής 31 Ιουλίου.

https://www.instagram.com/p/CgrJAerrlsQ

«Μια καινούργια ψυχή ετοιμάζεται να ταξιδέψει στη γη κι ακόμη προσπαθώ να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου που διάλεξε εμάς για γονείς της. Το πόσο ήθελα να συμβεί αυτό στην ζωή μας, το κρατούσα σε κάτι βαθιές μυστικές σκέψεις από αυτές που σε φοβίζουν να τις πεις δυνατά. Ίσως γι αυτό περιμέναμε τόσους μήνες για να το μοιραστούμε. Τώρα που το κάνουμε δεν κρύβεται πια. Το ξέρω πως μεταφράζατε την σχετική απουσία μου από εδώ σαν κάτι κακό και με συγκινούσαν πολύ τα μηνύματα που έκρυβαν και ενδιαφέρον και αγωνία και συμπαράσταση, αλλά ήταν αρκετά δύσκολοι οι πρώτοι μήνες κι εγώ είμαι αρκετά δύσκολη στο να βροντοφωνάζω την χαρά μου. Τα άγχη μου και οι αγωνίες μου δεν είχαν ποτέ πιο χαρούμενο περιτύλιγμα. Αν έχετε μια καλή προστατευτική σκέψη για εμάς, σας ευχαριστώ ήδη από τα βάθη της καρδιάς μου. Την δική μου καλή προστατευτική σκέψη εγώ, θέλω να την στείλω σε εσένα που βλέπεις άλλη μια ανακοίνωση εγκυμοσύνης στο Instagram και θέλεις πολύ να χαρείς αλλά υπάρχει ένα αγκάθι μέσα σου που σε τρυπάει πιο ύπουλα από την χαρά του άλλου. Σε νιώθω. Και σε καταλαβαίνω. Σέβομαι τον αγώνα σου, τις προσπάθειες σου, τις ορμόνες σου, την επιθυμία σου, την επιμονή σου και την υπομονή σου. Ο δρόμος για να γίνεις μάνα δεν είναι μόνο ένας… και θα τα καταφέρεις!», έγραψε η μέλλουσα μαμά δημοσιεύοντας μια πολύ τρυφερή φωτογραφία με τον σύντροφό της.

Το χρονικό της σχέσης τους

Η παρουσιάστρια και ο τραγουδιστής είναι ζευγάρι τα τελευταία δύο χρόνια και συγκατοίκησαν από την αρχή της σχέση τους. Σύμφωνα με τους δικούς τους ανθρώπους, η 37χρονη influencer και ο 30χρονος τραγουδιστής δεν έκρυβαν την επιθυμία τους να δημιουργήσουν οικογένεια και πλέουν σε πελάγη ευτυχίας με τον ερχομό του μωρού τους.

https://www.instagram.com/p/CjlRzlkLkWE

«Αγαπούν πολύ και οι δυο τα παιδιά και ονειρεύονται τη στιγμή που θα κρατήσουν στην αγκαλιά τους το δικό τους μωράκι. Νιώθουμε όλοι ότι αυτή η στιγμή δεν θα αργήσει», είχε αναφέρει στο ΟΚ πηγή από το στενό τους περιβάλλον.

Το σπίτι που θα στεγάσει την οικογενειακή τους ευτυχία

Το ερωτευμένο ζευγάρι είναι μαζί τα τελευταία δύο χρόνια και όπως είναι γνωστό, συγκατοίκησαν σε ένα νέο σπίτι από την αρχή της σχέσης τους στο οποίο ζουν με τα γατιά τους. Το γεγονός πως έχουν τα γατιά του σαν παιδάκια τους τούς καθιστά ήδη πολύτεκνους και ο χώρος τους που έχει χρώμα, στυλ και μοντέρνες πινελιές, είναι διαμορφωμένες για να εξυπηρετεί και αυτά τα αξιολάτρευτα πλασματάκια.

Όπως θα δεις και στην gallery που ακολουθεί στο σπίτι του ζευγαριού πρωταγωνιστούν τα ζωηρά χρώματα, τα μοντέρνα έπιπλα και οι γάτες τους.

Η κρεβατοκάμαρα έχει γήινες αποχρώσεις που είναι κατάλληλες για ένα ήρεμο υπνοδωμάτιο. Η γκαρνταρόμπα της Μαίρης Συνατσάκη είναι το όνειρο κάθε fashionista αφού φιλοξενεί αμέτρητα παπούτσια, ρούχα και τσάντες της παρουσιάστριας.

κεντρικής: mairiboo



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό