29.3 C
Athens
Τρίτη, 25 Ιουνίου, 2024

Vw Golf Mk8 by ABT Sportsline

Ειδήσεις Ελλάδα

Η ABT Sportsline δεν έχασε καθόλου χρόνο με τη νέα γενιά Volkswagen Golf και παρουσίασε aftermarket parts, τρεις μήνες μετά την έναρξη των πωλήσεων του νέου hatchback στη Γερμανία.

Ξεκινάμε με τα ελατήρια της ανάρτησης, που χαμηλώνουν το νέο Golf 25 με 30 mm, ανάλογα με την έκδοση. Εκτός από την πιο σπορ εμφάνιση, τα νέα ελατήρια είναι διαθέσιμα και για αυτοκίνητα που είναι εξοπλισμένα με το adaptive chassis control (DCC), θεωρείται ότι βελτιώνουν το χειρισμό.

Το δημοφιλές hatchback μπορεί να έχει και μεγάλους τροχούς. Η προσφορά του tuner περιλαμβάνει την σειρά ER-C, μεγέθους 18 ή 19 ιντσών, με ελαστικά 225/40 και 225/35, αντίστοιχα.

Εάν θέλετε να ξεχωρίζετε, τότε οι ζάντες FR-C είναι η καλύτερη επιλογή. Το σετ έχει διάμετρο 20 ίντσες και είναι συμβατό με ελαστικά 235/30. Η σειρά GR Sport GR, σε ματ μαύρο χρώμα, διατίθεται στο ίδιο μέγεθος.

Προς το παρόν, τα νέα ελατήρια και οι ζάντες αρκούν για να βελτιωθεί λίγο το νέο Golf. Η ABT εργάζεται ήδη σε μια ακόμα πιο ολοκληρωμένη αναβάθμιση. Πριν το καλοκαίρι, θα προσφέρει αναβαθμίσεις επιδόσεων για ορισμένους βενζινοκινητήρες και πετρελαιοκινητήρες.

Αν και δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί, είναι πιθανό να ξεκινήσουν και άλλες αναβαθμίσεις για το εξωτερικό και το εσωτερικό του αυτοκινήτου.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό