12.4 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Volley League Γυναικών: ΑΕΚ-ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός-Πανναξιακός ξεχωρίζουν από τη 2η αγωνιστική

Ειδήσεις Ελλάδα

Με τους αγώνες της 2ης αγωνιστικής συνεχίζεται σήμερα, Σάββατο 16 Οκτωβρίου το πρωτάθλημα της Volley League γυναικών.

Η αναμέτρηση που ξεχωρίζει είναι αυτή ανάμεσα στους δύο Δικεφάλους, την Α.Ε.Κ. και τον Π.Α.Ο.Κ., με τις δύο ομάδες να έχουν υψηλούς στόχους και προσδοκίες τη φετινή σεζόν. Και οι δύο ομάδες προέρχονται από καθαρές νίκες στη πρεμιέρα του πρωταθλήματος και θέλουν να συνεχίσουν τις καλές εμφανίσεις.

H διεθνής πασαδόρος της ΑΕΚ Όλγα Βεργίδου που πέρυσι πανηγύρισε το Κύπελλο Ελλάδας με τον ΠΑΟΚ δήλωσε για το ντέρμπι του Σαββάτου: «Παίζουμε απέναντι σε έναν πολύ καλό αντίπαλο και γνωρίζουμε τις δυσκολίες που έχει το παιχνίδι. Έχουμε προετοιμαστεί όλη την εβδομάδα για ένα ντέρμπι. Ελπίζω να γίνει ένα όμορφο παιχνίδι και με την βοήθεια του κόσμου μας να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε. Ο ΠΑΟΚ φαίνεται ότι είναι σε καλή κατάσταση, μετά τη νίκη που πήρε στην έδρα του στην πρεμιέρα απέναντι στη Σαντορίνη. Προσωπικά για εμένα θα είναι ιδιαίτερο παιχνίδι, καθώς θα παίξω απέναντι σε αθλήτριες που γνωρίζω καλά και μαζί πέρυσι είχαμε πάρει και το κύπελλο. Με αρκετές ήμασταν συμπαίκτριες και στην Εθνική ομάδα, αλλά στο γήπεδο θα προσπαθήσω να τις νικήσω».

Η πασαδόρος του ΠΑΟΚ Ελισάβετ Ηλιοπούλου δήλωσε για το ντέρμπι με την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια: «Έχουμε αφήσει πίσω μας τη νίκη επί της Σαντορίνης γιατί έπρεπε να προετοιμαστούμε για το ντέρμπι με την ΑΕΚ. Μας περιμένει ένας δύσκολος αγώνας και είναι εκτός έδρας. Θα βάλουμε τα δυνατά μας για να παίξουμε ένα καλό παιχνίδι».

Ο Ολυμπιακός λίγες ώρες μετά την εντυπωσιακή νίκη-πρόκριση στην έδρα της Μινχάσκα Μινσκ για τον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League, υποδέχεται τον Αίαντα Ευόσμου θέλοντας να κάνει το 2χ2, ενώ στην ομάδα της Θεσσαλονίκης παραμένει ερωτηματικό η συμμετοχή της μοναδικής του ξένης Νάντα Ντράγκοβιτς.

Σημαντική αναμέτρηση στο κλειστό της Μίκρας εκεί όπου ο Άρης υποδέχεται τη Θέτιδα Βούλας και τη Μάρθα Ανθούλη. Η διεθνής διαγώνια επιστρέφει για πρώτη φορά ως αντίπαλος με τις δύο ομάδες να επιζητούν τη δεύτερη νίκη τους στη Volley League.

Στη Σαντορίνη ο ΑΟΘ υποδέχεται τον Ηλυσιακό με τις δύο ομάδες να προέρχονται από ήττες στην πρεμιέρα. Στη γηπεδούχο ομάδα ο Κώστας Παπαδόπουλος δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα, ενώ στις φιλοξενούμενες παραμένει ερωτηματικό η συμμετοχή της Ράντοβιτς.

Στο Μαρκόπουλο ο ΑΟΜ μετά την ήττα της πρεμιέρας στην έδρα της Θέτιδας, θέλει να πανηγυρίσει την πρώτη του νίκη κόντρα στην πολύ δυνατή  φέτος Λαμία η οποία ξεκίνησε τη σεζόν με τρίποντο κόντρα στον Πορφύρα.

Στο «Στ. Καλαϊτζής» στη Νέα Ερυθραία οι Αμαζόνες υποδέχονται τον Πορφύρα, με τις δύο ομάδε να αναζητούν τους πρώτους τους βαθμούς στο πρωτάθλημα. Η ομάδα των Αμαζόνων δεν θα έχει στη διάθεσή της την Βραζιλιάνα Κάρλα Μορέιρα που υπέστη διάστρεμμα στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, αλλά ντεμπούτο με τη φανέλα της θα κάνει η Κουβανή Γιανέλι Σάντος.

Στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι της 2ης στροφής του πρωταθλήματος, ο Παναθηναϊκός θα φιλοξενήσει στο κλειστό του Αγίου Θωμά τον Πανναξιακό. Με την αποστολή της Νάξου θα ταξιδέψει και η Βραζιλιάνα Κλάρις Πεϊσότο που ήρθε στην Ελλάδα πριν μία εβδομάδα, αλλά παραμένει αμφίβολη για την αναμέτρηση.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής της Volley League Γυναικών

Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2021

Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ. Σαντορίνης, 18.00: Α.Ο. Θήρας – Ηλυσιακός Α.Ο.

Διαιτητές: Νικάκης, Οικονόμου Β., Παρατηρητής: Πολίτης, Επόπτες: Δρόσος, Γεωργοπούλου, Γραμματεία: Λορέντζου.

Μαρκοπούλου, 18.00: Α.Ο. Μαρκοπούλου – Α.Ο. Λαμίας 2013

Διαιτητές: Ονόπας, Μουλά Ειρ., Παρατηρητής: Καπάνταης, Επόπτες: Αρβανίτης, Παυλάκης, Γραμματεία: Καρατζογλίδου.

Μίκρας, 18.00: Α.Σ. Άρης – Α.Σ.Π. Θέτις

Διαιτητές: Αβραμίδης, Σταυριανίδης, Επόπτες: Μιχελινάκης, Επόπτες: Παπαδοπούλου Χρ., Βασδέκης, Γραμματεία: Σιδηρά.

Ν. Φιλαδέλφειας «Απ. Κόντος», 18.45: Α.Ε.Κ. – Π.Α.Ο.Κ.

Διαιτητές: Κουτσούλας, Κυριοπούλου, Παρατηρητής: Γεωργόπουλος, Επόπτες: Σταυράτη, Καλούδας, Γραμματεία: Κρανιά.

«Μ. Μερκούρη» Ρέντη, 19.00: Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. – Α.Π.Σ. Αίας

Διαιτητές: Ράντσιου, Αντωνόπουλος, Παρατηρητής: Τσιμπινός, Επόπτες: Ανδρέου, Μουζακίτη, Γραμματεία: Καλιγέρη.

«Στ. Καλαϊτζής» Νέα Ερυθραία, 19.30: Α.Ο.Ν. Αμαζόνες – Α.Ο.Φ. Πορφύρας

Διαιτητές: Φραγκάκης, Μενεσλής, Παρατηρητής: Παγκοζίδης, Επόπτες: Ρηγόπουλος, Παπαθανασίου, Γραμματεία: Αντωνίου.

Άγιος Θωμάς Μαρούσι, 20.00: Παναθηναϊκός Α.Ο. – Πανναξιακός Α.Ο.Ν.

Διαιτητές: Μουλά Λ., Χρηστίδης, Παρατηρητής: Μαυρικίδης, Επόπτες: Χατζηθωμά, Μαλλιάρη, Γραμματεία: Οικονόμου Δ..

: ΕΟΠΕ

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό