24.5 C
Athens
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

vivo X200: Hands-on εικόνες ανδρείκελου αποκαλύπτουν τον σχεδιασμό

Ειδήσεις Ελλάδα

Το vivo X200 έφτασε στην κινεζική πλατφόρμα κοινωνικών μέσων Weibo, καθώς πραγματικές εικόνες ενός ανδρείκελου έκαναν την εμφάνισή τους.

Το vivo X100 κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο του περασμένου έτους και ξεκίνησε τη διεθνή κυκλοφορία του μόλις στις αρχές του 2024, ενώ τώρα έχουμε την πρώτη ματιά στον υποτιθέμενο διάδοχό του.

Η μονάδα που φαίνεται στις εικόνες διαθέτει μερικές διαφορετικές σχεδιαστικές επιλογές σε σύγκριση με τον προκάτοχό της, συμπεριλαμβανομένης μιας επίπεδης οθόνης και πλαϊνού πλαισίου με στρογγυλεμένες άκρες.

Μπορούμε επίσης να εντοπίσουμε ένα μεγάλο camera island στο πίσω μέρος με έναν γυαλιστερό μεταλλικό δακτύλιο γύρω του, ο οποίος θα πρέπει να φιλοξενεί τρεις κάμερες 50MP, συμπεριλαμβανομένου ενός κύριου αισθητήρα Sony και ενός περισκοπίου 3x.

Το X200 φημολογείται επίσης ότι έχει μικρότερη διαγώνιο οθόνης από το πάνελ των 6,78 ιντσών στο X100, αν και δεν έχουμε ακόμη λεπτομέρειες για το ακριβές μέγεθος. Αναμένεται να προσφέρει ανάλυση FHD+ και ρυθμό ανανέωσης 120 Hz.

Η Vivo αναμένεται να προσφέρει το X200 με το chipset Dimensity 9400 της MediaTek, το οποίο θα πρέπει να προσφέρει κορυφαίες επιδόσεις, εάν τα αποτελέσματα του Geekbench που διέρρευσαν είναι ακριβή. Η σειρά X200 αναμένεται να κυκλοφορήσει στην Κίνα τον Οκτώβριο με τα μοντέλα X200 και X200 Pro.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό