31.1 C
Athens
Παρασκευή, 21 Ιουνίου, 2024

Viral oπαδός της Σαουθάμπτον σήκωσε το τεχνητό του μέλος για να πανηγυρίσει

Ειδήσεις Ελλάδα

Απίστευτο σκηνικό συνέβη στην αναμέτρηση της Σαουθάμπτον κόντρα στην Γουέστ Μπρομ όταν ένας οπαδών των «αγίων» σήκωσε το τεχνητό του μέλος για να πανηγυρίσει το γκολ και έγινε αμέσως viral.

Η απόλυτη τρέλα επικρατεί στις τάξεις της ομάδας της Σαουθάμπτον, η οποία έβαλε τις βάσεις και πανηγύρισε εμφατικά την άνοδο της στην Premier League νικώντας την Γουέστ Μπρομ στο γήπεδό της με σκορ 3-1. Οι οπαδοί τράβηξαν ομολογουμένως τα βλέμματα με τις επικές αντιδράσεις τους, αλλά και το παραλίγο… ξύλο που κόντεψαν να δημιουργήσουν μεταξύ τους μιας και τα συναισθήματα βρίσκονταν στο κόκκινο και για τις δύο ομάδες.

Η Σαουθάμπτον, επικράτησε με επική τριάρα, ξεκινώντας το σκοράρισμα από το δεύτερο ημίχρονο. Το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι ήταν να σημειώσουν το γκολ της τιμής στο 90+7 και να μειώσουν στο τελικό σκορ του αγώνα 3-1. Οι φίλαθλοι έπλεαν σε πελάγη ευτυχίας, και το γήπεδο ήταν κατάμεστο αλλά την προσοχή και το απόλυτο viral έγινε ένας οπαδός των «αγίων» όταν μέσα στο τραγούδι και την απόλυτη τρέλα έβγαλε το τεχνητό του μέλος, και άρχισε να πανηγυρίζει κρατώντας το στον αέρα, βρισκόμενος σε μια κατάσταση απόλυτης ευτυχίας. Αμέσως όπως είναι κατανοητό το βίντεο έκανε το γύρο του διαδικτύου και έγινε ο απόλυτος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό