31.1 C
Athens
Παρασκευή, 21 Ιουνίου, 2024

Viral ανάρτηση με τον «σωσία» του Τιλ Λίντεμαν των Rammstein

Ειδήσεις Ελλάδα

Την πρώτη του δημόσια εμφάνιση μετά την δημοσιοποίηση της δικαστικής διαμάχης που έχει με την αδελφή του Βάσω, έκανε ο Γιώργος Μαζωνάκης, το βράδυ της Πέμπτης (30/5). Πιο συγκεκριμένα, ο αγαπημένος τραγουδιστής βρέθηκε στις κερκίδες του ΟΑΚΑ, για να παρακολουθήσει τη συναυλία των Rammstein καθώς είναι πολύ μεγάλος θαυμαστής του γερμανικού συγκροτήματος και μάλιστα είχε κάνει το promo για το live τους στην Αθήνα.

Όπως ανέφερε, μάλιστα, το ρεπορτάζ που προβλήθηκε στην εκπομπή Fay’s Time, το μεσημέρι της Παρασκευής, μετά το τέλος της συναυλίας, ο Γιώργος Μαζωνάκης πήγε και γνώρισε από κοντά τα μέλη του γερμανικού συγκροτήματος.

Η απόδειξη ήρθε λίγες ώρες αργότερα, δηλαδή το απόγευμα της Πέμπτης, αφού ο δημοφιλής τραγουδιστής, ανέβασε μια φωτογραφία με τον Γερμανό τραγουδιστή, Τιν Λίντεμαν, με τον οποίο μοιάζουν πολύ γεγονός που σχολιάστηκε ιδιαίτερα στα social media.

Εκείνος, πάντως στη λεζάντα με την οποία επέλεξε να συνοδεύσει τη φωτογραφία που ανέβασε αρκέστηκε να γράψει: «Χωρίς σχόλια». 

Η πρώτη εμφάνιση του Γιώργου Μαζωνάκη μετά την δικαστική διαμάχη με την αδελφή του Βάσω

Ντυμένος πολύ κομψά, με ένα τζην τζάκετ, μπλε παντελόνι, χρυσά κοσμήματα και εντυπωσιακά γυαλιά ηλίου, ο Γιώργος Μαζωνάκης, εμφανίστηκε στις κερκίδες του ΟΑΚΑ και πόζαρε μαζί με έναν φίλο του στον τηλεοπτικό φακό λίγο πριν αρχίσει η συναυλία του αγαπημένου Γερμανικού συγκροτήματος.

Γιώργος Μαζωνάκης/Ndp

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό