19 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Versace: To εντυπωσιακό fashion show στο Λος Άντζελες με super models στην πασαρέλα

Ειδήσεις Ελλάδα

H Donatella Versace έκανε και πάλι το θαύμα της. Παρουσίασε τη νέα της συλλογή ρούχων για το φθινόπωρο/χειμώνα 2023 στο Λος Άντζελες. Το εντυπωσιακό show έγινε στη βεράντα του Pacific Design Center στη Melrose Avenue, την Πέμπτη προς το ηλιοβασίλεμα και στην πασαρέλα περπάτησαν τα πιο διάσημα μοντέλα.

Οι Naomi Campbell, Gigi Hadid, Kendall Jenner, Emily Ratajkowski ήταν ανάμεσα στις μούσες της σχεδιάστριας που περπάτησαν στο runway με εκπληκτικά black drama look.

«Με αυτή τη συλλογή, έβαλα τον εαυτό μου σε δοκιμασία. Ένιωσα ότι ήταν μια πρόκληση. Στο Μιλάνο, είμαι σαν στο σπίτι μου. Το να κάνω επίδειξη στο Λος Άντζελες ήταν σαν να βγαίνω από τη ζώνη άνεσής μου. Όταν δημιουργώ μια συλλογή, θέλω να νιώθω ανασφάλεια… Ίσως να είμαι τρελή, αλλά αυτή είναι η αμφισβήτηση που με βοηθά να αναπτυχθώ και να βελτιωθώ», δήλωσε η Donatella Versace για το show που παρουσίασε στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Η Gigi Hadid άνοιξε το show στα μαύρα, φορώντας ένα βραδινό κοστούμι με εντυπωσιακούς έντονους ώμους και ένα ζευγάρι μαύρα γάντια.

H συλλογή ήταν η επιτομή του Power Glam με έντονες σιλουέτες, χρώμα και denim στοιχεία που πλέον είναι από τις πιο κυρίαρχες τάσεις. Οι rock και chic σιλουέτες που συνδύαζαν τζιν πουκάμισα με δερμάτινες φούστες είχαν τον πρώτο λόγο στη συλλογή.

Φυσικά τα πιο διάσημα ονόματα της διεθνούς σκηνής δεν έλειψαν και από το front row. Στην πρώτη σειρά για να παρακολουθήσουν τη νέα συλλογή ήταν μεταξύ άλλων οι Miley Cyrus, Anne Hathaway, Dua Lipa και Paris Hilton.

Δείτε όλο το show εδώ:

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό