15.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Vanguard, νέο trailer για το νέο Champion Hill game mode

Ειδήσεις Ελλάδα

Λίγες ημέρες πέρασαν από τα επίσημα αποκαλυπτήρια του Call of Duty: Vanguard και…λίγες ημέρες απομένουν για την εκκίνηση της alpha έκδοσης στην οποία θα έχουν πρόσβαση οι κάτοχοι PlayStation. Με αφορμή αυτήν την πρώτη δοκιμή, η δημιουργός Sledgehammer Games δημοσίευσε ένα νέο για να αποκαλύψει το Champion Hill, ένα νέο game mode που θα είναι playable στην alpha.

Το Champion Hill είναι ένα τουρνουά επιβίωσης σε διάφορες πίστες, με τους gamers να δημιουργούν ομάδες 2 ή 3 ατόμων και να ανταγωνίζονται ακόμη 7 ομάδες με περιορισμένο αριθμό ζωών. Στόχος είναι να παραμείνουν ζωντανοί αφαιρώντας όλες τις ζωές από τους αντιπάλους τους. Όλες οι ομάδες ξεκινούν με τον ίδιο εξοπλισμό, αλλά στην πορεία μαζεύουν χρήματα και τα drops που πέφτουν σε όλο τον χάρτη για να αναβαθμίσουν τα όπλα τους και να αποκτήσουν πλεονέκτημα. Οι διαθέσιμοι χάρτες είναι οι Airstrip, Market, Courtyard και Trainyard.

Το Call of Duty: Vanguard θα μας μεταφέρει στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο και στο Story Campaign θα βρούμε τέσσερις playable χαρακτήρες σε όλα τα μέτωπα (μέχρι και αερομαχίες θα δούμε), ενώ στο multiplayer mode θα υπάρχουν στο λανσάρισμα 20 χάρτες (16 κλασικοί και 4 για το Gunfight mode με μάχες 2v2). Επιστρέφει, επίσης, και το Zombie mode που μάλιστα έχει σχεδιάσει η Treyarch και όχι η Sledgehammer Games που ανέλαβε την ανάπτυξη όλου του υπόλοιπου παιχνιδιού επάνω στη μηχανή του Modern Warfare.

Η alpha έκδοση ξεκινά στις 27 Αυγούστου 2021 και ώρα 20:00 Ελλάδας, ολοκληρώνεται στις 29 Αυγούστου 2021 την ίδια ώρα και μπορούν να παίξουν όλοι οι κάτοχοι PlayStation χωρίς να απαιτείται συνδρομή στο PS Plus ή προπαραγγελία του παιχνιδιού.

Το Call of Duty: Vanguard θα κυκλοφορήσει στις 5 Νοεμβρίου 2021 για Windows PC, PS4, PS5, Xbox One και Xbox Series X/S.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό