20.3 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Value το 2.14 του Χέις-Ντέιβις, απογοητεύει ο Μίτσιτς

Ειδήσεις Ελλάδα

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για το Game 3 στην ημιτελική σειρά του τουρκικού πρωταθλήματος ανάμεσα στην Εφές και τη Φενέρμπαχτσε.

Με το τρίτο παιχνίδι συνεχίζεται απόψε η ημιτελική σειρά του τουρκικού πρωταθλήματος μπάσκετ ανάμεσα στην Εφές και τη Φενέρμπαχτσε (20:00 Cosmote Sport 4HD, Live από το SPORT24). Η Φενέρ συνέτριψε στο Game 1 την Αναντολού με 108-66, ωστόσο στο Game 2, η ομάδα του Εργκίν Αταμάν κατάφερε να ισοφαρίσει σε 1-1, κερδίζοντας 92-90 με απίστευτο buzzer beater του Γουίλ Κλάιμπερν, ο οποίος τέλειωσε το ματς με 35 πόντους!

Τώρα, οι ημιτελικοί μεταφέρονται στο Sinan Erdem, με την Εφές πλέον να έχει το πλεονέκτημα έδρας και τη Φενέρ να ψάχνει τουλάχιστον ένα break για να παραμείνει ζωντανή. Ο κόουτς Ιτούδης υπογράμμισε πως το πρόβλημα στο δεύτερο ματς ήταν κυρίως η άμυνα, διότι η ομάδα του δέχθηκε 92 πόντους, 26 περισσότερους συγκριτικά με το πρώτο παιχνίδι.

Από την άλλη, ο κόουτς Αταμάν επιβεβαίωσε πως θα συνεχίσει την επόμενη σεζόν στον πάγκο του Παναθηναϊκού και είπε πως η Εφές έχει ήδη βρει τον αντικαταστάτη του. Παράλληλα, είπε πως θα ήθελε να αποχωρήσει από την ομάδα ως πρωταθλητής.

Παρά το γεγονός πάντως, ότι η Εφές κατάφερε να σπάσει την έδρα της Φενέρ, οι πιθανότητες για πρόκριση στους τελικούς παραμένουν μοιρασμένες. Είναι χαρακτηριστικό ότι οι μπουκ προσφέρουν στο 1.90 τόσο την Εφές, όσο και τη Φενέρ.

Σε ό,τι αφορά στο αποψινό ματς, η Εφές έχει το ελαφρύ προβάδισμα στο 1.65, ενώ η Φενέρ προσφέρεται στο 2.30. Το βασικό line στο χάντικαπ είναι μόλις στους 2,5 πόντους. Παραδοσιακά το τρίτο παιχνίδι είναι το πιο κομβικό, δεδομένο ότι όποια ομάδα κερδίσει θα φτάσει σε match-ball πρόκρισης. Ειδικά, για τη Φενέρ είναι ιδιαιτέρως σημαντικό να πάρει άμεσα πίσω το break που υπέστη, ειδάλλως την Παρασκευή θα παίξει για την επιβίωσή της μέσα στην έδρα της αντιπάλου.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Στα πρώτα δύο ματς, ο Δημήτρης Ιτούδης άφησε εκτός ροτέισον, λόγω των περιορισμών που ισχύουν στην τουρκική λίγκα τους Ντόρσεϊ, Τζεκίρι, Αντετοκούνμπο και τον τραυματία Εντουαρντς.

Από την άλλη, ο Αταμάν έπαιξε στο πρώτο ματς με εξάδα ξένων τους Μίτσιτς, Λάρκιν, Κλάιμπερν, Μπράιαντ, Ζίζιτς και Μπομπουά, ενώ στο δεύτερο άφησε εκτός τους Ζίζιτς και Μπομπουά, χρησιμοποιώντας αντ’ αυτών τον Πλάις και τον Εμπαγιέ. Μέχρι στιγμής δεν έχουν χρησιμοποιηθεί καθόλου ο Ντάνστον και ο Σίγκλεντον.

Μέχρι στιγμής, ο πιο σταθερός παίκτης της Εφές στη σειρά με τη Φενέρ είναι ο Ελάιτζα Μπράιαντ, ο οποίος έκανε double-double (13 πόντους, 10 ριμπάουντ) στο πρώτο ματς και πέτυχε 18 πόντους στο δεύτερο με 6/10 σουτ και 3/4 βολές. Αντίθετα, η μεγαλύτερη απογοήτευση της Αναντολού είναι ο Βασίλιε Μίτσιτς, καθώς στο Game 1 πέτυχε 10 πόντους και στη μεγάλη νίκη στο Game 2, ευστόχησε σε μόλις ένα δίποντο, παίζοντας μόνο 18 λεπτά. Σε Bet Builder, το Over 11,5 του Μπράιαντ μαζί με το Under 15,5 του Μίτσιτς ξεπερνάει το 2.65.

Από τη μεριά της Φενέρ, αξίζει σε απόδοση 2.14 το Over 13,5 του Νάιτζελ Χέις-Ντέιβις, ο οποίος στα πρώτα δύο ματς σημείωσε 15 και 14 πόντους αντίστοιχα. Ο Αμερικανός φόργουορντ είναι από τους παίκτες που εμπιστεύεται απόλυτα ο κόουτς Ιτούδης στα δύσκολα. Είναι χαρακτηριστικό πως στη σειρά με τον Ολυμπιακό, στα playoffs της EuroLeague έπαιξε 37,49 λεπτά ανά αγώνα! Επίσης, στα τελευταία πέντε παιχνίδια κόντρα στην Εφές σημείωσε κατά μέσο όρο 15,2 πόντους.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

Εφές – Φενέρμπαχτσε, 20:00

Μίτσιτς Under 15,5 & Μπράιαντ Over 11,5 (απόδοση 2.67)
Χέις-Ντέιβις Over 13,5 (απόδοση 2.14)

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό