22.7 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Unboxing και αξιολόγηση από πωλητή λιανικής στη Νότια Αφρική

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Samsung αναμένεται να ανακοινώσει το Galaxy S21 FE τον επόμενο μήνα, ωστόσο πολλές αναφορές κάνουν λόγο για κυκλοφορία είτε κατά τη διάρκεια (3 ή 4 Ιανουαρίου) είτε λίγο μετά την CES 2022 (11 Ιανουαρίου). Τώρα, ένας πελάτης μπόρεσε να αγοράσει το ακυκλοφόρητο smartphone σε κατάστημα λιανικής στη Νότια Αφρική.

Ο χρήστης του Reddit u/UnknownWon δημοσίευσε κάποιες χρήσιμες πληροφορίες. Πιο συγκεκριμένα, ανάρτησε ένα βίντεο unboxing που δείχνει την αρχική ρύθμιση του S21 FE και σε αυτό φαίνεται το λεπτό κουτί συσκευασίας που παραλείπει τον φορτιστή.

Ακόμα, ο u/UnknownWon δημοσίευσε μια μίνι κριτική του τηλεφώνου, επιβεβαιώνοντας ότι το τηλέφωνο διαθέτει μπαταρία 4.500 mAh που υποστηρίζει Γρήγορη φόρτιση και Γρήγορη ασύρματη φόρτιση σύμφωνα με τα μενού ρυθμίσεων. Όπως λέει, το τηλέφωνο έχει μια πράσινη απόχρωση, αλλά αυτό βασίζεται στη σύγκριση της οθόνης στο Poco X3 του. Σύμφωνα με τον ίδιο, δεν υπάρχει τρόπος να ρυθμίσετε χειροκίνητα την ισορροπία λευκού της οθόνης.

Ο u/UnknownWon δήλωσε ότι το υλικό του τηλεφώνου αισθάνεται «ελαφρύτερο», «άνετο» και «premium» σε σύγκριση με το Poco X3 του – το οποίο του φαίνεται «κολλώδες» και «φθηνό» σε σύγκριση. Οι τριπλές κάμερες φαίνεται επίσης να χρησιμοποιούν τους ίδιους αισθητήρες με αυτούς του S20 FE.

Ένα ακόμα χαρακτηριστικό που δημοσίευσε ο χρήστης στο Reddit ήταν ότι ο σαρωτής δακτυλικών αποτυπωμάτων στην οθόνη ήταν οπτικός σε σχέση με τους αισθητήρες υπερήχων της σειράς S21. Ακόμα, το τηλέφωνο έρχεται με 6 GB μνήμης RAM και η έκδοση dualSIM στην περιοχή του ήρθε με chipset Snapdragon 888 και όχι το Exynos 2100.

Τέλος, δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες που τραβήχτηκαν με το S21 FE που μπορείτε να δείτε εδώ. Υπάρχει τουλάχιστον ένα δείγμα από κάθε κάμερα.

Προηγούμενες αναφορές και διαρροές αναφέρουν ότι το Galaxy S21 FE θα έχει οθόνη AMOLED 6,41 ιντσών και η κάμερα selfie θα ενημερωθεί σε μονάδα 32 MP. Το τηλέφωνο θα είναι διαθέσιμο σε επιλογές Olive, Black, White και Purple και θα κοστίζει $699.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί επί παντός επιστητού, ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό