23.1 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Unboxing βίντεο του OnePlus 10T πριν την κυκλοφορία του

Ειδήσεις Ελλάδα

Το OnePlus 10T μπορεί να καταφτάνει σήμερα, 3 Αυγούστου, αλλά «τα εμπάργκο είναι υπερεκτιμημένα», σύμφωνα με ένα βίντεο unboxing που κυκλοφόρησε κάποιες ώρες νωρίτερα.

Στο βίντεο υπάρχει ένα μεγάλο κουτί, το οποίο δίνεται σε reviewers και διαθέτει πρόσθετα αξεσουάρ για δοκιμή. Η συσκευασία λιανικής είναι το κόκκινο κουτί που υπάρχει μέσα.

Η έκδοση που εξετάζεται εδώ είναι Moonstone Black, ενώ βλέπουμε πως στο κουτί υπάρχει ένας φορτιστής, ένας προσαρμογέας ισχύος 160 W, ένα καλώδιο USB C-to-C και ένας προσαρμογέας USB C to A. Η OnePlus έχει ήδη επιβεβαιώσει ότι το τηλέφωνο θα φορτίζει έως και 150 W.

Αυτή η ισχύς ισχύει για χώρες με ηλεκτρικά δίκτυα 220V. Σε χώρες με δίκτυα 110V η μέγιστη ισχύς θα μειωθεί. Η μπαταρία του τηλεφώνου θα είναι 4.800 mAh και, ενώ το 10T θα έχει ταχύτερη ενσύρματη φόρτιση από το 10 Pro, δεν διαθέτει ασύρματη φόρτιση.

Το βίντεο συνεχίζει κάνοντας μια σύγκριση μεγέθους με τα Nothing Phone (1), iPhone 13 Pro Max και Galaxy Note20 Ultra, ενώ δείχνει και μερικές θήκες OnePlus για τη συσκευή.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό