21.1 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Twitter: Ο Elon Musk το πρόσωπο με τους περισσότερους followers στην πλατφόρμα

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Elon Musk εκθρόνισε τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ, Barak Obama ως το πρόσωπο με τους περισσότερους followers στο Twitter. Αυτήν τη στιγμή, ο δισεκατομμυριούχος έχει 133.068.709 ακόλουθους σε σύγκριση με τους 133.042.819 του Obama, σύμφωνα με τον αριθμό των ακολούθων που αναφέρονται στα αντίστοιχα προφίλ τους στο Twitter.

Η εξαγορά του Twitter από τον Musk αναμφίβολα βοήθησε να εκτιναχθούν στα ύψη οι οπαδοί του να ξεπεράσουν αυτούς του Obama. Ο επικεφαλής του Twitter έφτασε τα 100 εκατομμύρια ακόλουθους τον περασμένο Ιούνιο και αυτός ο αριθμός συνέχισε να αυξάνεται μόνο τους μήνες που ακολούθησαν.

Μεταξύ της ανάρτησης τυχαίων και μερικές φορές προσβλητικών tweets, ο Musk χρησιμοποιεί τον λογαριασμό του για να επικοινωνήσει διάφορες αλλαγές που έρχονται στο Twitter. Έχει επίσης κάνει δημοσκόπηση με τους οπαδούς του σχετικά με ορισμένες σημαντικές αποφάσεις, όπως το να αφήσει τον Donald Trump να επιστρέψει στην πλατφόρμα και εάν ο Musk θα πρέπει να παραιτηθεί από τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου του Twitter.

Οι δημοσιεύσεις του Musk έρχονται σε πλήρη αντίθεση με του Obama, ο οποίος χρησιμοποιεί κυρίως τον λογαριασμό του για επαγγελματικούς σκοπούς, όπως για την προώθηση ενός σημαντικού σκοπού ή την ανάδειξη ορισμένων από τη δουλειά που έκανε ως πρόεδρος.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό