23.1 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Toto Wolff: Χωρίς σημαντικές αναβαθμίσεις στην Ίμολα

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Toto Wolff αποκάλυψε πως η Mercedes δεν θα φέρει σημαντικές αναβαθμίσεις στο GP της Ίμολα, επειδή η ομάδα δεν έχει καταλήξει ακόμη στο τι χρειάζεται το φετινό μονοθέσιο για να αντιμετωπίσει κυρίως το φαινόμενο του porpoising.
Ο Wolff πρόσθεσε πως η Mercedes “παλεύει” να εντοπίσει το πως θα κάνει το φετινό μονοθέσιο ταχύτερο, αλλά για την ώρα αξιολογεί τα δεδομένα που συλλέγει σε κάθε GP και επειδή δεν είναι βέβαιη πως έχει εντοπίσει το πρόβλημα, δεν θα φέρει αναβαθμίσεις στα μοντέλα της, επειδή ενδεχομένως αυτές να την αποπροσανατολίσουν.1Ο George Russell από τη μεριά του είπε πως θα χρειαστούν αρκετοί αγώνες μέχρι να καταφέρει η ομάδα του να λύσει τα προβλήματα του μονοθεσίου.
Η Mercedes μάλιστα για να συλλέξει όσα περισσότερα στοιχεία μπορεί, επέλεξε στον αγώνα της Αυστραλίας να τοποθετήσει στο μονοθέσιο του Hamilton πρόσθετους αισθητήρες στο μονοθέσιο του, αισθητήρες που συνήθως τοποθετούνται μόνο κατά τη διάρκεια των ελεύθερων δοκιμών, επειδή το πρόσθετο βάρος τους δρα αρνητικά στην απόδοση. Ωστόσο η ομάδα έκρινε πως έπρεπε να το κάνει για να κατανοήσει καλύτερα την απόδοση του μονοθεσίου.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό