21.3 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Toto Wolff: Ο Hamilton σκέφτεται να αποσυρθεί από την F1. Ο Masi του έκλεψε το πρωτάθλημα

Ειδήσεις Ελλάδα

Αξίζει να σημειωθεί πως παρά το γεγονός πως η Mercedes κατέκτησε το πρωτάθλημα κατασκευαστών, τόσο ο Wolff όσο και ο Hamilton δεν θα δώσουν το παρόν στο αποψινό γκαλά της FIA, παρότι το ορίζουν οι κανονισμοί (το Άρθρο 6.6 αναφέρει πως στους πρώτους τρεις του πρωταθλήματος απαιτείται η παρουσία τους στο γκαλά), εκεί όπου θα γίνει η απονομή των τροπαίων.Κανείς από τους δυο μας δεν θα βρίσκεται εκεί. Δεν θα βρίσκομαι λόγω του ότι είμαι πιστός στον Lewis και λόγω της προσωπικής μου ακεραιότητας.
Η ομάδα θα εκπροσωπηθεί από τον James Allison, που θα πάρει το τρόπαιο εκ μέρους όλων στο Brackley και το Brixworth που θα πανηγυρίσουν τον 8ο συνεχόμενο τίτλο μας, κάτι που είναι φανταστικό επίτευγμα, για το οποίο είμαστε πολύ περήφανοι.Για τον Hamilton o επικεφαλής της Mercedes είπε πως ελπίζει να μην αποχωρήσει από την Formula 1, αφού είναι απογοητευμένος από τις αποφάσεις της Κυριακής. Όπως είπε:Ο Lewis και εγώ είμαστε απογοητευμένοι αυτή τη στιγμή. Δεν είμαστε απογοητευμένοι από το άθλημα, το αγαπάμε με κάθε κύτταρο του σώματός μας και το αγαπάμε επειδή το χρονόμετρο δεν λέει ποτέ ψέματα.
Αλλά αν σπάμε τους βασικούς κανόνες και τις βασικές αρχές δικαιοσύνης και αυθεντικότητας του αθλήματος, τότε ξαφνικά το χρονόμετρο δεν έχει σημασία, επειδή εκτιθέμεθα σε ακατάληπτες αποφάσεις. Αυτό είναι ξεκάθαρο πως μπορεί να σε απομακρύνει από το άθλημα που αγαπάς.
Τότε αρχίζεις να αμφιβάλεις για το εάν όλη η δουλειά που έχεις κάνει, ο κόπος, ο ιδρώτας, τα δάκρυα και το αίμα που έχεις χύσει, μπορούν να φέρουν τελικά την καλύτερή σου εμφάνιση στην πίστα, επειδή το αποστερείσαι τυχαία. Θα μας πάρει πολύ καιρό να αποδεχτούμε τα όσα έγιναν την Κυριακή. Δεν πιστεύω πως θα το ξεπεράσουμε ποτέ. Δεν είναι εφικτό και ειδικά για εκείνον ως οδηγό.
Ελπίζω πραγματικά ο Lewis να συνεχίσει να τρέχει, επειδή είναι ο καλύτερος οδηγός όλων των εποχών. Είναι αγωνιστής και το νιώθει μέσα του, και αυτό θα τον κάνει να συνεχίσει.
Εάν δείτε τα τελευταία 4 GP, κυριάρχησε και στις 4 Κυριακές, δεν υπήρχε καμία αμφιβολία για το ποιος έπρεπε να κερδίσει. Και αυτό ήταν αντάξιο της κατάκτησης του παγκόσμιου τίτλου.
Θα δουλέψουμε από κοινού σχετικά με τα όσα έγιναν μέσα στις επόμενες εβδομάδες και μήνες. Θεωρώ πως ως αθλητής αγώνων, η καρδιά του θα του δείξει πως πρέπει να συνεχίσει επειδή βρίσκεται στο απόγειο της καριέρας του.
Αλλά πρώτα θα πρέπει να ξεπεράσουμε τον πόνο που του προκλήθηκε την Κυριακή, επειδή είναι ένας άνθρωπος με ξεκάθαρα πρότυπα και αξίες. Και είναι δύσκολο το να κατανοήσει τί συνέβη.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό