21 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Toto Wolff: Δεν θα ξεκουραστούμε μέχρι να βρεθούμε στη κορυφή

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Mercedes φέτος δεν θυμίζει την εικόνα των τελευταίων 8 ετών. Η ομάδα δεν δείχνει για την ώρα ικανή να διεκδικήσει νίκες, με το μονοθέσιο της να υπολείπεται σημαντικά από αυτά των Ferrari και Red Bull. Ο Toto Wolff, μετά το τέλος του GP της Σαουδικής Αραβίας, δήλωσε πως:
Ως μέτοχος της Formula 1 είναι υπέροχο να βλέπουμε μάχες σαν και αυτές των Charles [Leclerc] και Max [Verstappen] για τη κορυφή, αλλά από την άλλη, είναι εξαιρετικά οδυνηρό να μην είσαι μέρος αυτών των μαχών και να απέχεις σημαντικά από αυτές.
Δεν πρόκειται να ξεκουραστούμε μέχρι να επιστρέψουμε στη κορυφή. Δεν είναι καθόλου διασκεδαστικό. Είναι μια άσκηση ταπεινότητας που θα μας κάνει δυνατότερους στο τέλος, παρότι αυτή τη στιγμή δεν είναι αστείο.
O George Russell τερμάτισε στην 5η θέση στο GP της Σαουδικής Αραβίας, ενώ ο Lewis Hamilton μόλις στην 10η. Σύμφωνα με τον Rusell, αιτία της κακής απόδοσης της Mercedes είναι το porpoising.

Ο Wolff αρνήθηκε να εκτιμήσει το πότε η Mercedes θα καταφέρει να φτάσει τις Ferrari και Red Bull, λέγοντας:
Το αυτοκίνητο μας δεν αποδίδει όπως θα θέλαμε. Ως εκ τούτου, είναι πολύ δύσκολο να εκτιμήσουμε πραγματικά ποια είναι η διαφορά μας με τις άλλες ομάδες και εάν μπορούμε να το κάνουμε ακόμη γρηγορότερο. Ελπίζω αυτή η διαφορά να είναι πολύ πιο κοντά από αυτό που είδαμε στον αγώνα στη Τζέντα. Έχουμε ελλείψεις παντού.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό