19.8 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

To Xiaomi Mi 10s ανανεώνει την γκάμα με αέρα 5ης Γενιάς

Ειδήσεις Ελλάδα

Το Xiaomi Mi 10s είναι μία πρόταση της εταιρείας για όσους θέλουν να αποκτήσουν μία συσκευή με δυνατότητα σύνδεσης σε δίκτυα 5G. Δεν είναι λίγοι όσοι θεωρούν ότι η Xiaomi το έχει παρακάνει με τις πολλές εκδόσεις στην κάθε οικογένεια μοντέλων της.

Πολλά είναι τα σχόλια για το ότι το Xiaomi Mi 10s έρχεται αρκετά κοντά στο Xiaomi Mi 11, κάτι που ενδέχεται να δημιουργήσει μία σύγχυση στο καταναλωτικό κοινό, αλλά είναι αλήθεια ότι η Xiaomi είναι μία εταιρεία που πάντοτε είχε μεγάλο εύρος στην γκάμα της.

Αναφορικά με τα τεχνικά του χαρακτηριστικά, το Xiaomi Mi 10s έχει στο εσωτερικό του τον Qualcomm Snapdragon 870, με την οθόνη του να έχει διαγώνιο 6.67 ιντσών, σε ανάλυση Full HD, με συχνότητα 90 Hz και τεχνολογία AMOLED.

Στο πίσω μέρος υπάρχει τετραπλό setup στις κάμερες, με την κύρια να είναι στα 108 Megapixel, πλαισιωμένη από μία ultra wide στα 13 Megapixel και δύο ακόμα στα 2 Megapixel, η μια για macro και η άλλη για το βάθος. Η μνήμη RAM είναι 8 GB και η ROM 128 GB.

H τιμή του μοντέλου στις ΗΠΑ υπολογίζεται στα 510 δολάρια. Πιστεύετε ότι έχει υπερβολικά πολλά μοντέλα στην γκάμα της η Xiaomi; Γράψτε μας την άποψή σας με ένα σχόλιο.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό