24.8 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

To VW ID Buzz θα είναι διαθέσιμο σε τρεις διαφορετικές εκδόσεις

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Volkswagen έχει ξεκινήσει τις δοκιμές του ID.Buzz, με την κυκλοφορία του αμιγώς ηλεκτρικού πολυμορφικού να έχει προγραμματιστεί να γίνει μέσα στο 2022. Στην Ευρώπη, η VW σκοπεύει να λανσάρει μια έκδοση με εξαθέσια διάταξη στο εσωτερικό του ID Buzz, η οποία θα στοχεύει συγκεκριμένα σε υπηρεσίες rideshare.
Η ιδέα για την γερμανική εταιρία είναι να δημιουργήσει ένα όχημα που είναι έτοιμο να μπορεί να δεχτεί ένα μεγάλο αριθμό πελατών της Uber ή Lyft, με μόνο ένα όχημα. Έτσι, το ID Buzz θα προσφέρει για κάθε επιβάτη ξεχωριστά καθίσματα, ενώ μπροστά τους θα υπάρχει μια οθόνη, που θα εμφανίσει πληροφορίες σχετικά με τη διαδρομή.

Στην Αμερική, το ID Buzz θα κυκλοφορήσει το 2024 και εκεί το μοντέλο θα είναι ένα πιο παραδοσιακό οικογενειακό van, με καθίσματα για τέσσερις επιβάτες στο πίσω μέρος. Δύο από τα πίσω καθίσματα θα βλέπουν προς τα εμπρός, ενώ τα άλλα δύο θα βλέπουν προς το πίσω μέρος του οχήματος.
Τέλος, η VW σκοπεύει να λανσάρει και ένα ID Buzz ειδικά κατασκευασμένο για να υπηρεσίες ταχυμεταφορών και παράδοσης πακέτων. Το ID Buzz σε cargo διαμόρφωση θα προσφέρει στις εταιρείες την ευκαιρία να αγοράσουν ένα EV από έναν τεράστιο παγκόσμιο οργανισμό, για την παράδοση μικρών πακέτων. Η VW εργάζεται επίσης σε μεγάλο βαθμό στην τεχνολογία αυτόνομης οδήγησης για το ID Buzz, που σκοπεύει να αυτοματοποιήσει την παράδοση των πακέτων.
Η παραγωγή του ID.Buzz θα γίνεται στο εργοστάσιο της VW στο Ανόβερο, όπου σήμερα κατασκευάζει το Amarok.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό