25.1 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

To VW Atlas Cross GT Concept έχει τον κινητήρα του Golf R

Ειδήσεις Ελλάδα

To Atlas είναι το μεγάλο SUV της γκάμας της VW στις ΗΠΑ και είναι σαφώς πιο προσιτό από τη ναυαρχίδα της το Touareg, ενώ πέρα από το κλασικό του αμάξωμα είναι διαθέσιμο και ως SUV Coupe.

Το συγκεκριμένο που βλέπετε είναι ένα πρωτότυπο, το οποίο μάλιστα δεν προέρχεται από την ίδια τη VW αλλά από έναν ιδιώτη ονόματι Jamie Orr. Ο οποίος Jamie μεταμόσχευσε στο μεγάλο SUV τον δίλιτρο κινητήρα του Golf R.
 
Από κει και πέρα έβαλε ζάντες 22 ιντσών, έκανε αλλαγές στην ανάρτηση αλλά και στα φρένα χρησιμοποιώντας οχταπίστονες δαγκάνες της Tarox, ενώ αντικατέστησε όλες τις χρωμιωμένες λεπτομέρειες του αμαξώματος από αντίστοιχες σε μαύρο ματ.

Στο εσωτερικό υπάρχει συνδυασμός του μπλε του αμαξώματος και του μαύρου, ενώ στη θέση των κανονικών καθισμάτων υπάρχουν τέσσερα ανεξάρτητα μπάκετ της Recaro. Χαρακτηριστικό είναι πως μεταξύ των πίσω υπάρχει ένα υποβραχιόνιο ανάλογο με αυτό των εμπρός.
Το τελικό αποτέλεσμα είναι δυναμικό και ενδιαφέρον αλλά μάλλον το VW Atlas Cross GT Concept θα μείνει σε αυτό το ένα αντίτυπο.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό