21.1 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

To Twitter φέρεται να εξετάζει υπηρεσία επί πληρωμή

Ειδήσεις Ελλάδα

To Twitter εξετάζει το ενδεχόμενο λανσαρίσματος μιας συνδρομητικής υπηρεσίας ονόματι Twitter Blue, σύμφωνα με κάποια χαρακτηριστικά/ λειτουργίες της εφαρμογής που ανακάλυψε ανεξάρτητη ερευνήτρια.

Όπως γράφει ο Guardian, η Τζέιν Μαντσούν Γουόνγκ, που έχει γίνει γνωστή ανακαλύπτοντας επερχόμενα χαρακτηριστικά/ λειτουργίες δημοφιλών εφαρμογών, κοινοποίησε screenshots της υπηρεσίας, που φαίνεται να κοστολογείται στα 2,99 δολάρια τον μήνα.

Μεταξύ των σχεδιαζόμενων λειτουργιών περιλαμβάνεται η δυνατότητα για save και οργάνωση tweets σε συλλογές. Επίσης, θα υπάρχει και κουμπί «undo tweet», αντίστοιχο αυτών σε υπηρεσίες email όπως το Gmail, που θα επιτρέπει σε χρήστες να εμποδίσουν την αποστολή ενός tweet δευτερόλεπτα μετά την ανάρτησή του.

Το Twitter προσανατολίζεται σε αυτή την κατεύθυνση εδώ και μερικούς μήνες: Τον Ιανουάριο η εταιρεία αγόρασε τη Revue, πάροχο newsletter. Νωρίτερα μέσα στον μήνα απέκτησε τη Scroll, μια συνδρομητική υπηρεσία που αφαιρεί τις διαφημίσεις από τις ενημερωτικές ιστοσελίδες. Ο πρώην διευθύνων σύμβουλος της Scroll, Τόνι Χέιλ, επιβεβαίωσε όταν έγινε η εξαγορά, πως σχέδιο ήταν η ενσωμάτωση σε ένα ευρύτερο συνδρομητικό πλαίσιο του Twitter αργότερα μέσα στο έτος.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό