18.4 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

To Toyota Corolla Cross πιάστηκε να κάνει δοκιμές στην Ταϊλάνδη

Ειδήσεις Ελλάδα

To καλοκαίρι του 2018 η Toyota κατοχύρωσε το όνομα Corolla Cross, και μπορεί ένα τέτοιο μοντέλο να μοιάζει ότι δεν έχει θέση στη γκάμα της ιαπωνικής εταιρίας, από την στιγμή που υπάρχει το C-HR, μια πρόσφατη διαρροή εταιρικής παρουσίασης της Toyota επιβεβαίωσε την κυκλοφορία του μοντέλου.

Εκτός των παραπάνω, πριν λίγες ημέρες πιάστηκε να δοκιμάζεται στους δρόμους της Ταϊλάνδης ένα βαριά καμουφλαρισμένο πρωτότυπο του Corolla Cross. Από τις φωτογραφίες, αυτό διακρίνεται να έχει ένα αρκετά διαφορετικό σουλούπι σε σχέση με το C-HR, όντας πιο πρακτικό και παραδοσιακό SUV.
Με τα μικρά και μεσαία crossover και SUV να αποτελούν τα πιο “hot” προϊόντα της αγοράς, είναι τουλάχιστον αυτοκτονικό μια εταιρία να μην διαθέτει μια ή και περισσότερες τέτοιες προτάσεις στην γκάμα της. Το νέο C-SUV μοντέλο της ιαπωνικής εταιρίας φαίνεται να εισέρχεται στην αγορά ως αντίπαλος των Ford Kuga, Hyundai Tuscon, Kia Sportage κλπ., και τιμολογιακά αναμένεται να τοποθετηθεί κάτω από το RAV4.

Θα είναι ενδιαφέρον να δούμε πώς θα διαφοροποιήσει η Toyota το νέο της crossover, σε σχέση με τα υπόλοιπα SUV στη γκάμα της, αν και μέχρι στιγμής παραμένει άγνωστο αν θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη. Η εσωτερική ονομασία του μοντέλου είναι 740B και μηχανικά αναμένεται να φέρει τα δύο υβριδικά σύνολα της Corolla.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό