20.7 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

To #tbt της Τετάρτης: Τσαλίκης, Ρουβάς και Ρέμος μαζί στην πίστα 20 χρόνια πριν (photos)

Ειδήσεις Ελλάδα

Ένα ταξίδι πίσω στον χρόνο πάντα είναι μια απολαυστική διαδικασία…

Όταν πρόκειται για ταξίδια στον χρόνο, ειδικά με φωτογραφίες που αφορούν αγαπημένους μας καλλιτέχνες, πάντα η στιγμή είναι απολαυστική.

Χθες λοιπόν ένα #tbt έκανε ο γνωστός τραγουδιστής Γιώργος Τσαλίκης, ο οποίος ανέβασε 2 φωτογραφίες στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, που μας γύρισαν σχεδόν 20 χρόνια πίσω.

Στις φωτογραφίες -όπως μπορείς να δεις κι εσύ στη gallery που ακολουθεί- βλέπουμε τον Γιώργο Τσαλίκη μαζί με τον Σάκη Ρουβά και τον Αντώνη Ρέμο επι σκηνής, να τραγουδούν μαζί τις μεγαλύτερές τους επιτυχίες.

Οι φωτογραφίες, όπως σημειώνει ο Γιώργος Τσαλίκης στο post του, μάς γυρίζουν πίσω στο 2003, έναν χρόνο πριν ο Σάκης Ρουβάς μάς εκπροσωπήσει στη Eurovisio. Ρουβάς, Τσαλίκης και Ρέμος στην πίστα γεμάτοι χαμόγελα τραγουδούν μαζί με τον κόσμο, τότε που τα νυχτερινά μαγαζία έσφιζαν κάθε βράδυ από κόσμο.

Να θυμίσουμε πως εκείνη την εποχή ο Σάκης Ρουβάς και ο Γιώργος Τσαλίκης εμφανίζονταν μαζί στο νυχτερινό κέντρο Fever, τότε που ξεσήκωναν καθημερινά τους θαμώνες. Ένας από αυτούς ήταν και ο Αντώνης Ρέμμος ο οποίος στο στιγμιότυπο φορά ένα t-shirt που γράφει «Who’s you daddy?», κάτι που δεν άφησε ασχολίαστο ο Γιώργος Τσαλίκης στο post του.

Δες τις φωτογραφίες…

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό