12 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

To OPPO K9s θα κάνει το ντεμπούτο του στις 20 Οκτωβρίου

Ειδήσεις Ελλάδα

O Οκτώβριος συνεχίζει να αποτελεί τον ιδανικό μήνα των παρουσιάσεων για τους κατασκευαστές, με την OPPO να παίρνει τη σκυτάλη. Στις 20 Οκτωβρίου, η OPPO ετοιμάζεται να παρουσιάσει το μοντέλο Κ9s, το οποίο έρχεται να συμπληρώσει την γκάμα.

Το OPPO K9s είναι ακόμα ένα μοντέλο με επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 778G, το οποίο θα είναι εφοδιασμένο με μνήμη RAM 6 ή 8 GB, με εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο 128 GB. H οθόνη του θα έχει διαγώνιο 6.59 ιντσών, με συχνότητα 120 Hz και ανάλυση Full HD.

Στο κομμάτι του imaging, υπάρχει στο πίσω μέρος κύρια κάμερα 64 Megapixel, η οποία θα συνοδεύεται από μία μονάδα 8 Megapixel και μία ακόμα στα 2 Megapixel. Η selfie κάμερα στο μπροστινό μέρος είναι στα 16 Megapixel.

Η μπαταρία θα έχει συνολική χωρητικότητα 5000 mAh, με δυνατότητα ταχείας φόρτισης στα 30W (αν και πλέον η φόρτιση στα 30W τείνει να αρχίσει να θεωρείται standard και όχι ταχεία, μετά τις τελευταίες εξελίξεις).

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, θα υπάρχει βύσμα 3.5 χιλιοστών, με το συνολικό πάχος του επερχόμενου OPPO K9s να βρίσκεται στα 8.52 χιλιοστά.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό