25.1 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

To “Deus Ex Go” και άλλα παιχνίδια για κινητά της Square Enix κλείνουν

Ειδήσεις Ελλάδα

Οποιαδήποτε πρόσβαση στο “Deus Ex Go”, ένα από τα πιο κλασικά puzzle game για το κινητό, πρόκειται να εξαφανιστεί μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα.

Το Deus Ex Go αναπτύχθηκε από την Square Enix Montreal, η οποία εξαγοράστηκε από τη σουηδική εταιρεία παιχνιδιών Embracer Group τον Μάιο. Το στούντιο μετονομάστηκε σε Onoma τον Οκτώβριο αλλά σύντομα ακουγόταν πως θα κλείσει τελικά.

Τώρα, η Onoma ανακοίνωσε στο Twitter ότι τα Deus Ex Go, Arena Battle Champions, Hitman Sniper: The Shadows και Space Invaders: Hidden Heroes δεν θα είναι πλέον προσβάσιμα μετά τις 4 Ιανουαρίου 2023.

Παράλληλα, θα καταργηθούν από το Google Play και το Apple App Store την 1η Δεκεμβρίου, επομένως θα μπορείτε να τα παίξετε μέχρι την τελευταία τους ημέρα εάν τα έχετε εγκατεστημένα στο κινητό σας μέχρι 30 Νοεμβρίου.

Οι αγορές εντός παιχνιδιού έχουν απενεργοποιηθεί και δεν γίνονται επιστροφές χρημάτων για αγορές που έχετε ήδη κάνει.

Το Deus Ex Go κυκλοφόρησε το 2016 και, σύμφωνα με το Kotaku, ήταν ίσως μια από τις καλύτερες συμμετοχές στο franchise.

Αν και η εξαγορά του Embracer οδήγησε στο θάνατο του Deus Ex Go, μπορεί να οδηγήσει σε έναν νέο κύριο τίτλο του Deus Ex. Ο εκδότης παιχνιδιών αγόρασε επίσης το Eidos Montreal ως μέρος της ίδιας συμφωνίας που του έδωσε την ιδιοκτησία της Square Enix Montreal. Η Eidos είπε ότι σχεδιάζει να αναβιώσει τη σειρά Deus Ex όταν ανακοινώθηκε η συμφωνία και πιο πρόσφατες αναφορές ανέφεραν ότι ένα παιχνίδι βρίσκεται τώρα σε πολύ πρώιμη ανάπτυξη.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό