20.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

To ColorOS 12 ξεκινά την παγκόσμια διάθεσή του

Ειδήσεις Ελλάδα

Με το OPPO Find X3 Pro να δίνει το εναρκτήριο λάκτισμα, το ColorOS 12 ξεκινά την κούρσα της αναβάθμισης. Μετά από την πρώτη επαφή μαζί του στην Κίνα, το ColorOS 12 ξεκινά την παγκόσμια διάθεσή του.

Το ColorOS 12 είναι μια σημαντική ανανέωση του λειτουργικού συστήματος των συσκευών της OPPO, με τέσσερις βασικούς πυλώνες πάνω στους οποίους βασίζεται η ανανέωση που προσφέρει. Έτσι, με το ColorOS 12 υπάρχουν αλλαγές σχεδιασμού, στο θέμα της προστασίας της ιδιωτικότητας, της ομαλής λειτουργίας και της ικανοποιητικής απόδοσης, σύμφωνα με τους δημιουργούς του.

Σε γενικές γραμμές, το ColorOS 12 προσφέρει περισσότερο “καθαρό” σχεδιασμό, παρουσιάζοντας την απαραίτητη πληροφορία, χωρίς να υπερφορτώνει τον χρήστη με πληροφορίες που δεν δύναται να παρακολουθήσει. Μαζί με το νέο σχεδιασμό έρχονται και τα OMOJI, τρισδιάστατα emojis με κίνηση.

Προσφέρονται ευκολίες σύνδεσης με άλλες συσκευές, μέσα από το PC Connect, ενώ ενισχυμένες είναι όλες οι λειτουργίες ασφαλείας και τα αντίστοιχα εργαλεία που την παρέχουν.

Μέσα στον Οκτώβριο, το ColorOS 12 θα το πάρουν τα: Find X3 Pro 5G, Find X3 Pro Mars Exploration Edition,Find X3, OnePlus 9 Pro 5G, OnePlus 9 5G, ενώ από τον Νοέμβριο τα: Find X2 Pro, Find X2 Pro Lamborghini Edition, Find X2, Find X2 League of Legends S10 Limited Edition, Reno6 Pro+ 5G, Reno6 Pro+ 5G Detective Conan Limited Edition, Reno6 Pro 5G, Reno6 5G.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό