21 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

To Bitcoin φτάνει στην ιστορική τιμή ρεκόρ των 66.000 δολαρίων

Ειδήσεις Ελλάδα

To πλέον δημοφιλές κρυπτονόμισμα στον κόσμο, το Bitcoin, κατέκτησε μία ιστορική κορυφή, αγγίζοντας σε αξία τα 66.000 δολάρια. Το πρωί της Τετάρτης 20 Οκτωβρίου σημείωσε ρεκόρ, με την πορεία του να σημειώνει ανοδικές τάσεις.

Το ρεκόρ για το Bitcoin ήταν κοντά στα 65.000 δολάρια, ενώ το πρωί της Τετάρτης 20/10/2021, το Bitcoin κατάφερε να πιάσει σε αξία τα 66.000 δολάρια. Αξίζει να σημειωθεί ότι το Bitcoin έδειχνε, καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας ανοδικές τάσεις, επομένως δεν αποκλείεται να πάει σύντομα σε νέα επίπεδα ρεκόρ στην τιμή του.

Η πορεία αυτή είναι αρκούντως εντυπωσιακή, εάν αναλογιστεί κανείς ότι η αξία ενός Bitcoin τον Σεπτέμβριο είχε πέσει στα επίπεδα των 43.000 δολαρίων, επομένως τα δεδομένα δείχνουν ότι η άνοδος μέσα σε έναν μήνα ακολούθησε καταιγιστικούς ρυθμούς. Είναι αξιοσημείωτο ότι μόνο μέσα στις τελευταίες ημέρες η άνοδος της αξίας του Bitcoin άγγιξε τις 17 ποσοστιαίες μονάδες.

Φυσικά, αυτό που θα πρέπει να γνωρίζουν όσοι ασχολούνται με το Bitcoin και άλλα κρυπτονομίσματα είναι ότι κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι η αξία θα έχει σταθερά ανοδική πορεία…

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό