21.6 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

To BBC σταματά τα γυρίσματα του Top Gear, μετά το ατύχημα του Freddie Flintoff

Ειδήσεις Ελλάδα

Στα μέσα του περασμένου Δεκεμβρίου, ο Freddie Flintoff -ένας εκ των τριών παρουσιαστών του Top Gear– τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων στη πίστα της εκπομπής στο Dunsfold, στο Surrey του Ηνωμένου Βασιλείου.
Τότε είχε γίνει γνωστό ότι ο 45χρονος Βρετανός μεταφέρθηκε με ελικόπτερο στο νοσοκομείο, με την παραγωγή του Top Gear να αναφέρει μόνο ότι το ατύχημα συνέβη με μικρή ταχύτητα και πως οι τραυματισμοί του Flintoff δεν ήταν απειλητικοί για τη ζωή του. Ωστόσο, ο 16χρονος γιος του, δήλωσε σε μέσα ενημέρωσης της Αγγλίας πως ο πατέρας του είναι “τυχερός που ζει, αφού ενεπλάκη σε ένα πολύ άσχημο ατύχημα”.

Φτάνοντας στο σήμερα, ήτοι 3+ μήνες μετά, το BBC ανακοίνωσε ότι σταματούν τα γυρίσματα της επόμενης σεζόν του Top Gear, εξαιτίας του ατυχήματος του Flintoff, κάτι που σημαίνει ότι ο τραυματισμός του είναι πιο σοβαρός απ’ότι είχε αρχικά εκτιμηθεί. Επίσης είναι αρκετά πιθανό ο συμπαρουσιαστής να αποχωρήσει από τη διάσημη αυτοκινητιστική εκπομπή, καθώς πιστεύει ότι δεν θα μπορούσε να συνεχίσει να παίζει τον “τολμηρό” ρόλο του.
Το BBC ζήτησε συγγνώμη από τον Flintoff και στην ομάδα που παράγει την εκπομπή, αφού το ατύχημα τους είχε επηρεάσει όλους. Λέγεται ότι το αυτοκίνητο του Flintoff ανατράπηκε, με τον τελευταίο να έχει σπασμένα πλευρά και τραύματα στο πρόσωπο, παρά το ότι φορούσε κράνος, με τον τον συμπαρουσιαστή να βρίσκεται ακόμα στο στάδιο της ανάρρωσης.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό